[SNG] TT na 20/40 v early

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [SNG] TT na 20/40 v early

Odoslaťod yegon 07 Júl 2010 17:35

7castle napísal:
A_Rimmer napísal:Dakujem 7castlik. :) Flop bol 779r, SB check, ja som betol asi 350, UTG+2 limper mi dal allin, SB fold. What now? :D

Now to tam shipnes, 99 nema obv, ak ma JJ+ a limp/calloval PF tak mu napis NH a otvor dalsi stol :D

zbytocne velky cbet imo a potom sme uz samozrejme namotani a musime dorovnat lebo potrebujeme vyhrat len nejakych 30+% showdownov ale fakt to nevidim ako super profitable spot

ak pride flop J27r a my cbetneme tak planujeme vzdat turn? lebo cbetom hlavne ak je takyto velky commitujeme viac ako tretinu stacku co nemoze byt dobre

proti jednemu superovi mi pf raise pride uplne standard a nad inym by som neuvazoval tu ale hrame skoro vzdy proti 2 po flope
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 07 Júl 2010 17:37

len este podotykam ze v ziadnom pripade netvrdim ze raise pf je chyba - len si myslim ze je tazko povedat ci je vyrazne lepsi nez check - dost asi zavisi na superoch a nasom reade na nich
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 08 Júl 2010 15:31

yegon napísal:len este podotykam ze v ziadnom pripade netvrdim ze raise pf je chyba - len si myslim ze je tazko povedat ci je vyrazne lepsi nez check - dost asi zavisi na superoch a nasom reade na nich

Mne je to lahko povedat. Ja to raisujem aj keby viem, ze dostanem dva insta cally. Je to predsa raise for value. Dalej uprimne verim, ze casto dostanem dva foldy. Dalej verim, ze SB foldne velmi casto, nakolko len vyuzil dobre odds a PF poziciu a chcel sa pozriet na flop a nechce hrat velky pot OOP vs 1 al. 2 hracom. A ako naznacil 7castle, ak niekto limp calluje JJ+, tak to je potom GG :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod A_Rimmer 08 Júl 2010 16:26

yegon napísal:zbytocne velky cbet imo a potom sme uz samozrejme namotani a musime dorovnat lebo potrebujeme vyhrat len nejakych 30+% showdownov ale fakt to nevidim ako super profitable spot

ak pride flop J27r a my cbetneme tak planujeme vzdat turn? lebo cbetom hlavne ak je takyto velky commitujeme viac ako tretinu stacku co nemoze byt dobre

Yegon, ten cbet je tu zamerne komitujuci, mame overpair a chceme sa stacknut, kedze borec sa nam tu casto odovzda s rukami typu A9, K9, Q9, nejakym divokym gutshotom typu JT, obcas dokonca aj s nizsim parom. (navyse JJ-AA vylucujeme)
Ak by na flop prisla overkarta, tak betujem menej, 1/2 az 2/3 potu, tak aby sme to na turne este mohli foldnut a zostane nam stale cca 1.000 chipov. V pripade velmi nepriazniveho flopu s viacerymi overkartami je to check/call flop a check/fold turn.
Takto hram tieto stredne pary OOP ja, neviem ci je to ok. :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!