HEM HUD - 8***oker network
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
HEM HUD - 8***oker network
Zdravim. Dnes som zacal hravat na Lotos poker co je jedna z herni patriacich pod 8***oker network. Mam tu problemy s HEM. Mam HEM1 import mi funguje normalne bohuzial nejde mi HUD . Viete niekdo poradit ? Cim by to mohlo byt ? Import mam nastaveny dobre handy mi importuje, skusal som aj zapnut na viditelnost Hide priecinkov podla nejakeho HEM faq no bezuspesne :/
- Foxhoundx
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: HEM HUD - 8***oker network
Otvor si jeden stol, aby Ti trackovalo handy. Otvor si Table Manager (ta ikonka vpravo dole v paneli uloh), tam si daj Table - Table Finder. Budes tam mat ten stol, na ktorom sedis. Klikni na ten nazov stola a potom presun ten cerveny stvorec na ten stol, ktory mas otvoreny a daj ok. Malo by Ti vyskocit okno, ze naslo ten stol. To potvrdis a malo by to naskocit.
- Schmeichel23
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 15 krát/5 krát
Re: HEM HUD - 8***oker network
Tiez neni odveci zosuladit preffered seat v klientovi a heme + nastavit dobre hero name aby to HEM vedel rozpoznat a v Player preferences v HEMe sa uistit, ze ten HUD ktory tam mas je nastaveny aj pre pacific
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.