Ahojte,
mam preinstalovany windows, konecne som sa vcera dostal k tomu, ze idem instalovat HM, najskor mi dalo chvilu zabrat vobec najst instalacku, ale podarilo sa a teraz pri spusteni ma to pyta licence code, zadam mu ho a vyskoci mi toto :
No a akosi sa neviem pohnut dalej. Ked kliknem na to prve, tak ma to hodi na stranku a tam mam ten kod, ale ako ho mam verifyykovat to netusim...
Help me pls
Holdem Manager - need help again
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: Holdem Manager - need help again
skus sa niekde lognut do holdem manager stranky, tam mas my account a spravu kodov/zakupenych aplikacii.
je mozne ze uz mas 2x pouzity kod a ked si preinstaloval win tak sa to berie ako tretie zariadenie (ine systemove identifikatory atd).
v monzostiach zaroven mozes RESETovat licencie, aby si ich mohol znovu pouzit na inom zariadeni, tak skus to a potom znova zadat
je mozne ze uz mas 2x pouzity kod a ked si preinstaloval win tak sa to berie ako tretie zariadenie (ine systemove identifikatory atd).
v monzostiach zaroven mozes RESETovat licencie, aby si ich mohol znovu pouzit na inom zariadeni, tak skus to a potom znova zadat
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: Holdem Manager - need help again
To uz som spravil, ale bez uspechu...Najviac ma ale dnes zabil typek zo supportu, ze tam vidi neplatny kod na trial verziu takze preto mi to nejde. Ja mam ale uz aj kupenu licenciu, tak som mu napisal, ci to mysli vazne a pripojil mu tam printscreen
Ja uz chcem hraat
Ja uz chcem hraat
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.