HUD- anonymous tables
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
HUD- anonymous tables
Nevie niekdo ci sa da nastavid HUD v hem alebo PT aby ukazoval spravne stats pri anonymous tabloch ? Napriklad ze by som tam nastavil aby mi ukazovalo stats len pre ten jeden stol a nebralo by ohlad na dalsie.. Hud mi funguje na anonymous aj ked vypisuje zle cisla pretoze berie celu hand history. Ale keby som nejak vyfiltroval len tu jednu session alebo jeden stol mozno by to nejak slo.. Co myslite ? Nejake rady ? Skusal som googlovat ale nic moc..
- Boocker
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: HUD- anonymous tables
ked dvakrat kliknes na staty pri hociktorom hracovi tak ti HUD tak scervenie a bude ukazovat staty iba z konkretneho stola z konkretnej session
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ak je to microgaming tak tam myslim ani toto nie je mozne lebo vsetky anonymous stoly maju rovnaky nazov a hem ich nevie od seba rozlisit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ako už písal yegon, na Microgamingu majú všetky anonymné stoly rovnaký názov a všetci hráči sa pri každom stole volajú rovnako, takže HM nemá šancu to rozoznať. Jediná šanca je spustiť štatistiky iba z konkrétnej session, ako už poradil matiapag a hrať iba jeden anonymný stôl.
Tak ti bude pri tom anonymnom stole ukazovať OK štatistiky z momentálnej session. Popri tom môžeš mať pustené aj ďalšie neanonymné stoly. Ale spustiť hud na viacerých anonymných stoloch je v súčasnosti nemožné, pretože obidva stoly majú rovnaké meno.
Tak ti bude pri tom anonymnom stole ukazovať OK štatistiky z momentálnej session. Popri tom môžeš mať pustené aj ďalšie neanonymné stoly. Ale spustiť hud na viacerých anonymných stoloch je v súčasnosti nemožné, pretože obidva stoly majú rovnaké meno.
Trochu offtopic : v tomto smere som bol trochu kreatívny a skúsil som HM odporučiť, či by nebolo možné aby načítavali z každého stola číslo aktuálnej ruky a číslo predchádzajúcej ruky (je naľavo hore) a akože pomenovali stôl ako "číslo predchádzajúcej ruky". Názov stola by sa teda každú jednu hru menil, ale presne by vedeli, ako sa ten názov zmení - bude sa volať rovnako ako aktuálna ruka v predchádzajúcej hre a tak by vznikla stála reťaz rúk, s ktorými je možné identifikovať stôl - ak chápete, čo tým myslím. Ale HM to takto riešiť neplánuje, zrejme nejaký problém toto nahodiť do ich už bežiaceho systému a možno by s tým zabili dobrú chvíľu a potom by to Microgaming zase zmenil. Ale ak sa nejaký programátor chce s týmto nápadom zabaviť, hnevať sa na neho nebudem
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
No super. Dakujem vsetkym za odpovede A ked uz tu mam post tak by som sa rad spytal este jednu vec. Tyka sa to SNG turnajov ked napriklad hram 20 turnajov naraz a mam kaskadove rozlozenie zlava doprava cize nalavo chcem stoly s big blindami cize tie prve regnute a napravo nove s low bb. Zaujimalo by ma ci sa toto da nejak spravit automaticky v dakom softe aby mi tie stoly automaticky prehadzovalo a nemusel som to robit rucne. Skusal som placemint ale nefungoval mi. Jedna sa o Ipoker skin.
- Boocker
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.