ICM live calculator
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
ICM live calculator
neviete o nejakom dobrom ICM live kalkulatore ? najlepsie aby sa dal napojit na co najviac herni, idealne nech rovno len vypise ci treba pushnut alebo foldnut :)
to je asi skor recnicka otazka na zamyslenie lebo pochybujem o kladnej odpovedi :) ked to aj niekto ma tak to urcite nevypusti to by na turbo sng mohol byt ziskovy kazdy (v praxi vsak nikto, ked kazdy bude hrat idealne :)). asi sa bude treba pustit do kodenia.
to je asi skor recnicka otazka na zamyslenie lebo pochybujem o kladnej odpovedi :) ked to aj niekto ma tak to urcite nevypusti to by na turbo sng mohol byt ziskovy kazdy (v praxi vsak nikto, ked kazdy bude hrat idealne :)). asi sa bude treba pustit do kodenia.
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ICM live calculator
radsej sa treba pustit do ucenia a nie kodenia :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: ICM live calculator
doporucujem ucenie a kodovat uz netreba :), kedze uz existuje nieco co hladas ... http://www.insight-pokerhound.com/ ...
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Re: Re: ICM live calculator
Len upozornujem, ze na PS je taketo daco oficialne zakazane...
Inak tiez si myslim ze je lepsie ICM studovat a makat aby si to mal v hlave ako napojit sa na nejaky program... hlavne mozno preto ze ja mam aj nejake live ambicie...
Inak tiez si myslim ze je lepsie ICM studovat a makat aby si to mal v hlave ako napojit sa na nejaky program... hlavne mozno preto ze ja mam aj nejake live ambicie...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Re: ICM live calculator
a ake mas live ambicie? :) go go
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
live ambicie
to je snad jasne nie? bude 12tablovat live sitngos vo vegas :)
-
Re: Re: Re: Re: ICM live calculator
No co myslis?
Ja chcem byt legenda, to je jasne:-)
No sak napr. teraz ide ten festival v Hrone... budu 4 velke turnaje dufam, dufam ze stihnem vsetky, jeden chcem vyhrat a pridat nejaky dalsi FT...
No a samozrejme o rok idem do Vegas, urcite main event, snad aj par dalsich... a potom uz kazdy rok... postupne ked bude viac casu tak samozrejme zapojim aj ten cash uz konecne :-)
Ja chcem byt legenda, to je jasne:-)
No sak napr. teraz ide ten festival v Hrone... budu 4 velke turnaje dufam, dufam ze stihnem vsetky, jeden chcem vyhrat a pridat nejaky dalsi FT...
No a samozrejme o rok idem do Vegas, urcite main event, snad aj par dalsich... a potom uz kazdy rok... postupne ked bude viac casu tak samozrejme zapojim aj ten cash uz konecne :-)
- 7castle
chces byt legenda?
to je lahko dosiahnutelne - prop bet s chipfeederom kto bude mat lepsie ROI po odohrati 1000ks 1$ 180man MTT
btw aky festival bude v tom hrone? kde sa da najst nejake info? byvam kusok odtial bolo by nacase sa tam ist aspon pozriet :)
btw aky festival bude v tom hrone? kde sa da najst nejake info? byvam kusok odtial bolo by nacase sa tam ist aspon pozriet :)
-
Re: chces byt legenda?
Dobre to s tym prop betom :-)
No prvy septembrovy tyzden by malo byt par turnajov v serii, urcite 12k freez 1m garant ako main event, potom 4k 1R/A, a 1k freez s tym, ze oni zdvojnasobia prizepool, cize pri 200 hracoch (co bude pravdepodobne kapacita), bude PP 400k... posledne je zrejme nejaky rebuy, nepamatam si.
Takto to hovoril Dag pred 2 tyzdnami, neviem co je nove, snad to fakt bude, ale oficialne info este nie je...
No prvy septembrovy tyzden by malo byt par turnajov v serii, urcite 12k freez 1m garant ako main event, potom 4k 1R/A, a 1k freez s tym, ze oni zdvojnasobia prizepool, cize pri 200 hracoch (co bude pravdepodobne kapacita), bude PP 400k... posledne je zrejme nejaky rebuy, nepamatam si.
Takto to hovoril Dag pred 2 tyzdnami, neviem co je nove, snad to fakt bude, ale oficialne info este nie je...
- 7castle
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.