zaujimali by ma vase skusenosti s roznymi AHK scriptami vhodnymi na multitabling, atd.
Dnes som skusal nejake na PS, na ktore som nasiel odkazy na zahranicnych forach. Jednalo sa o zatvarac lobby po vypadnuti zo SnG alebo vyhrati SnG (Debustfilter) a script na prihlasovanie do SnG a automaticke otvaranie dalsich SnG po vypadnuti (SFSO v3.2). Na forach bol povychvalovany, mne vsak ten druhy trosku narobil problemy, a to aj napriek tomu, ze som dorzal instrukcie pre jeho pouzitie. Neslo mi otvorit hlavne PS lobby, namiesto prednastavenych naraz otvorenych 5ks SnG mi to udrziavalo otvorene len 4ks a jaksi to cele bezalo kostrbato. Blblo mi takisto vyskakovanie okien a to aj ked som oba scripty vypol a tym padom som bol parkrat sitting out napr. aj ked som mal QQ alebo TT.
Nastastie, aj napriek tymto chybickam sa mi dnes darilo. Tolko moje doterajsie kratke skusenosti.
Bol by som rad, ak by ste sa podelili o vase, pripadne sem hodili priamo nejake osvedcene scripty na SnG aj CG, pripadne odkazy na nich.