Dojmy po 3 hodinach ( mam verziu 3.09.3beta):
1. neviem hybat statmi na stole (zakryvali mi moje karty na ruke, je tam transparencia urcita ale poriadne som ich nevidel, musel som zmenit prefered seat
2. daval som importovat ruky, necakal som ze to bude tak trvat, tak som to prerusil a potom ked som znova spustil poker tracker, uz neimportoval.. mozno to spravil na pozadi, resp. neskor, ale nikde nevidim statistiku kolko HH suborov bolo importovanych, vidim len obsah adresara Processed. Proste mi chyba nejaky prehlad ze kolko ruk mam atd.
3. dost mi to spomalilo comp a to mam kvalitny notebook, disk furt nieco robi... a to hram 2 turnaje..
4. v statistikach nerozlisuje REBUY a FREEZE turnaje, co hravam 3,3$ rebuy, tak prenho to je freez, hral som ho 35x a pise ze total costs 115,5$ co neni pravda, lebo stale berem zo 4-5 rebuyov aj addon. cize co sa tyka +- $ statistik su dost nepresne.
5. vela veci mi nejde. bud stlacit nejaky button, alebo zobrazit nejake stats. napriklad som vybral sam seba a hernu P****Stars a dal Position statistics a je to prazdne. teraz neviem ze ci preto, ze to je 60 dnovy trial alebo je to pokazene alebo nemam imported este.
6. program mi zmrzol, not responding. musel som ho vypnut..
toto som zistil po 3 hodinach pouzivania.. uvidime, kolko este vydrzim testovat...
inak som priebezne 2 z 121 (a dokonca v mid-late faze, total entrants - 635) a teraz neviem ci vdaka tomu ze mam pusteny HUD - lebo aj tak tie cisla moc nesledujem, skor mi chodia karty