PokerTracker
Re: PokerTracker
detto,vyprdol som sa naň a stiahol som HEM
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
corgonNR napísal:Prave mi skoncila trial verzie pk3, som snou celkom spokojni a chcem si kupit original soft ale problem je v tom ze nemam internet baking ani moneybookers, a tak sa sa chcem spytat ci niekto nekupi za mna a ja by som mu to potom 100d poslal na ucet pacifik pokru...ak sa tu najde niekto seriozny tak mi napiste ss alebo to temy
A este sa chcem spytat ci ta HOLDEN FULL VERSION za 90d je aj na cg aj na mtt? na stalo?
Odpoviem na tvoju poslednú otázku-je to na stálo CG,MTT,SNG.
- shark777
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Dik....
Fakt sa tu nenajde nikto kto by mi to kupil za 90d a ja by som ti potom poslal na pacifik poker 100d....seriozne...potrebujem ten program...
Fakt sa tu nenajde nikto kto by mi to kupil za 90d a ja by som ti potom poslal na pacifik poker 100d....seriozne...potrebujem ten program...
- corgonNR
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
corgonNR napísal:Dik....
podla toho co vidim na ich stranke beru aj standard Visu a Mastercard, tak neviem kde je problem ...
- sorcerer
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
sorcerer napísal:corgonNR napísal:Dik....
podla toho co vidim na ich stranke beru aj standard Visu a Mastercard, tak neviem kde je problem ...
Problem je vtom ze tieto vymozenosti nemam ani nevyuzivam kedze mam len obycajny ucet v banke a nemam ani internetbaking...ale ako vidim budem to musiet nejak poriesit...
- corgonNR
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
corgonNR napísal:Problem je vtom ze tieto vymozenosti nemam ani nevyuzivam kedze mam len obycajny ucet v banke a nemam ani internetbaking...ale ako vidim budem to musiet nejak poriesit...
tak tak, zide sa ti to aj do zivota...
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Dnes som začal pracovat s PT3. Chcem sa spýtať či sa dajú stiahnuť nejaké verejné databázy alebo musím sám odohrať s hráčmi handy aby som mal o nich nejaké štatistiky.
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
vlk25 napísal:Dnes som začal pracovat s PT3. Chcem sa spýtať či sa dajú stiahnuť nejaké verejné databázy alebo musím sám odohrať s hráčmi handy aby som mal o nich nejaké štatistiky.
pokrove-programy-a-sluzby-f97/hand-histories-datamining-t4336.html?hilit=handhq
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Dakujem ale zatial som na microlimitoch a na tých je väčšinou staré historie ešte z minuleho roka... Chcel by som sa spýtať či mozem získavat udaje o hracoch aj bez toho aby som hral... skusal som si iba prisadnut bez toho aby som hral ale statistiky mi to ukazovat nezacalo
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
potrebujes datamining software, napr. spadeit
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.