PokerTracker
Re: Re: Re: Re: paradise poker
nainstaluj to a zapni PT..potom odohraj na prislusnom stole jednu hru a potom zapni GameTime...stlac na to plusko a automaticky by ti malo rozpoznat databazu s PT a dole budes mat zoznam tvojix hands ktore uz su inportovane do PT...su zoradene podla datumu...na prvom mieste by si mal mat aktualnu sesssion...potom daj ok a zobrazi ti maly screen kde bude taky zlty tercik...tek grabni mysou a premiestni ho na prislusny stol...a potom das len ok a spyta sa ta este ze ci je to FR 6max alebo HU...tot vsio :)
- beinn
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
...
ja ten gametime nepoznam.. ale kukal som nejake screeny .. posobi to ako taky jednoduchy Ace hud, daju sa tam pridavat do toho akekolkvek statistiky z trackeru alebo len zakladne. A vie to niekto porovnat v com je lepsi Ace hud a v com gametime.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
pokertracker
kolko stoji ten poker tracker?
- kalish88
- Založený: Sep 2007
Re: pokertracker
ja som ho teraz kupoval - PT2 sa uz samostatne neda kupit, PT3 stal tusim 90 dolarov a dostanes k tomu aj PT2 a ACE hud
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Re: pokertracker
a to je jednorazova cena?alebo na mesiac alebo ako to je?
- kalish88
- Založený: Sep 2007
Re: Re: Re: Re: Re: paradise poker
no len u mna je problem ze PT mi neimportuje nove handy:((( mam len trial verziu zatial nemoze to byt tym??
- Petrzalcan
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: paradise poker
lol mno asi aj hej :)
- beinn
Re: Re: Re: pokertracker
jednorazova, kupis licenciu a pouzivas to do aleluje
trial verzia je pokial viem obmedzena casovo aj urcitym poctom hand ktore mozes importovat
trial verzia je pokial viem obmedzena casovo aj urcitym poctom hand ktore mozes importovat
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.