PokerTracker
Re: PokerTracker
Ako prosim vas nastavit PT aby zapocitaval bounties do total money won? resp nejaky stat bounties won?(napr STT knockouts) thx
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
srsly guy pls help!
este by som pls potreboval vediet ako mozem vidiet luck adjusted winnings(tusim redline) v PT?
este by som pls potreboval vediet ako mozem vidiet luck adjusted winnings(tusim redline) v PT?
-
michael163 napísal:Ako prosim vas nastavit PT aby zapocitaval bounties do total money won?
Čau,
myslím si, že sa to nedá nastaviť. Podľa môjho názoru ide o to, či PT ten turnaj pozná, alebo nie. Ak chceš pozri tento thread:
http://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=15&t=31757
Dajú sa tam pridať turnaje ktoré nie sú detekované správne, resp. ich PT nepozná. Inak ja som hral takýto bounty turnaj len raz na FTP a myslím že mi ho označil správne a zarátal aj bounty.
-
MarTiny - Príspevky: 43
- Poďakoval/li: 16 krát/0 krát
predam pokertracker full verziu pre vsetky stakes. pripadny zaujemcovia SS me a dohodneme sa
-
caute, chcem sa opytat ako vyriesim toto "P****Stars: Hand observed but not imported" pise mi to ked zacnem auto import
edit: tak uz som si precital, ze stoly ktore nehram sa mi po par hrach neukladaju, .. ak bude problem pretrvavat aj ked budem pri stole seidet, dam dalsi edit...
edit: tak uz som si precital, ze stoly ktore nehram sa mi po par hrach neukladaju, .. ak bude problem pretrvavat aj ked budem pri stole seidet, dam dalsi edit...
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
michael163 napísal:predam pokertracker full verziu pre vsetky stakes. pripadny zaujemcovia SS me a dohodneme sa
prechadzas na HM ?
Našli ste v nastavení HUDu štatistiku Squeze ? mam tam max ATS
- vlk25
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
kto by mi vedel poradit ako mam spojazdnit PT3 s Lucky ace, kym som hral na ostatnych tak som len dal auto import a vsetko ficalo len tu mi to nechce ist thanks
EDIT: ok uz to mam som si to vygoolglil som ja sikovny
EDIT: ok uz to mam som si to vygoolglil som ja sikovny
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Caute ludia! stiahol som si trial verziu Poker Trackeru, ale nejde mi podla predstav. Sadnem si k stolu spustim program, par ruk slape ako ma a potom mi zacne vypisovat veci typu Hand observed but not imported alebo Loading history...blabla a prestava robit statistiky. Popripade po presadeni na iny stol vidim pri menach novych hracov este predosle mena a ich staty. Nevedeli by ste mi s tym niekto helfnut? urcite mate s tym ovela viac skusenosti. celkom by ma zaujimalo, ci uz prestavam byt fish alebo je to este horsie vopred diik. aaa hravam na P****Stars, v ponuke Jetbull som tam ani nevidel, tak tam som to ani neskusal.
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Predam PokerTracker Holdem Full Version, cena dohodou, SS alebo mail daniel.sandtner@gmail.com
-
Fendo - Príspevky: 41
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
Ako sa dá v vyfiltrovať aby mi ukazoval denný graf bez preflop all in situácií ? Nejak to neviem nájsť
- vlk25
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.