pokrovy software
Re: KTO
Palo, ak je to tak, tak je to easy as dell. Nehras dobre! :(
Ak chces, mozem ti bona fide pozriet nejake HH... ak hras na herni ktorej HH su importovatelne do PT3, tak vyber nejaky random turnaj ktory si vyhral, a aj tak som si na 90% isty ze ti najdem 5 velkych leakov, kvoli ktorym nezarabas.
Inak hod ten nick a hernu, Barin pripomenies mi tvoj?
Ak chces, mozem ti bona fide pozriet nejake HH... ak hras na herni ktorej HH su importovatelne do PT3, tak vyber nejaky random turnaj ktory si vyhral, a aj tak som si na 90% isty ze ti najdem 5 velkych leakov, kvoli ktorym nezarabas.
Inak hod ten nick a hernu, Barin pripomenies mi tvoj?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: 7castle
No musis mat ukladant HH normalne vo filoch, mas? Mne to PS automaticky uklada do zvoleneho foldra.
No a jeden z tych filov mi posles.
No a jeden z tych filov mi posles.
- 7castle
Re: 7castle
Hehe, toto je dobre, ja som teda tiez analfabet, ale vidim ze som na tom este stale dobre :-)
Hmm, neviem ci sa to da vysvetlit. P****Stars generuju historie ruk do suborov, presne takych ako ked pises vo worde nejaku zmluvu a pod. AKurat toto je nie je vo worde, ale v nejakom notepad alebo co. Ak ma takuto funkciu Titan, tak to musis nejako spojazdnit a nechat si do zvoleneho adresara ulozit tieto historie.
Potom by si mi to mohol poslat ako prilohu, a ja by som si prebehol cely tvoj turnaj. Snad ti s tym bude niekto vediet pomoct.
Hmm, neviem ci sa to da vysvetlit. P****Stars generuju historie ruk do suborov, presne takych ako ked pises vo worde nejaku zmluvu a pod. AKurat toto je nie je vo worde, ale v nejakom notepad alebo co. Ak ma takuto funkciu Titan, tak to musis nejako spojazdnit a nechat si do zvoleneho adresara ulozit tieto historie.
Potom by si mi to mohol poslat ako prilohu, a ja by som si prebehol cely tvoj turnaj. Snad ti s tym bude niekto vediet pomoct.
- 7castle
vyssie stakes
Tie vyssie superturba sa plnia hrozne pomaly a chcem sa este na tychto naucit 16 kontinualne...ked to budem zvladat tak pojdem hore a budem asi miesat rozne stakes aby to islo rychlejsie.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: 7castle
asi to nechame tak,podla tvojej fotky ta odhadujem asi o 10r mladsieho ako som ja,vies my sme mali v skole pocitace PMD sa tusim volali,som myslel ze uz sa nejako premotam do dochodku bez PC....
ale aj tak dik
len tak namatkovo z posl. turnaja,HU blinds 500/1000,ja 3800,super 5200,ja na SB A4o,idem all in,je to ok?
ale aj tak dik
len tak namatkovo z posl. turnaja,HU blinds 500/1000,ja 3800,super 5200,ja na SB A4o,idem all in,je to ok?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.