pokrovy software
Re: pokrovy software
to mi naozaj nikto nevie pomôcť ?
a by som sa chcel opýtať či je možné získať software zadarmo napr pokeroffice alebo ostatne keď nesom registrovaný cez nich ale by som urobil first deposit taký ako oni žiadajú, asi by to nefungovalo že? lebo mi nemali z toho žiadne provízie. lebo na pacific poker som regnuty cez pokerportal a chcem splašiť nato nejaký soft.
snááď už niekto pomôže.
a by som sa chcel opýtať či je možné získať software zadarmo napr pokeroffice alebo ostatne keď nesom registrovaný cez nich ale by som urobil first deposit taký ako oni žiadajú, asi by to nefungovalo že? lebo mi nemali z toho žiadne provízie. lebo na pacific poker som regnuty cez pokerportal a chcem splašiť nato nejaký soft.
snááď už niekto pomôže.
-
hsslayer - Príspevky: 34
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tie skusobne verzie na mesiac zadarmo si skusal? Holdem manager alebo PT3. Ten pokeroffice tusim ma tiez nejaku novu verziu, ale myslim ze oni chcu aby im ludia platili licenciu kazdy rok a nemyslim si ze ponukaju nieco naviac oproti HM a PT.
Za mesiac (resp. 2) musis na mikrolimitoch dat 55$ (tolko stoji licencia na HM small stakes)
Edit: Dokonca pozeram ze PT3 skusobna verzia je az na 60 dni
Za mesiac (resp. 2) musis na mikrolimitoch dat 55$ (tolko stoji licencia na HM small stakes)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
o trackovacom freesofte som este nepocul, ale PT3 ma 30 dnovy a HM myslim 14 dnovy (neviem, ci nie nahodou len 7) trial. Oba funguju aj na pacific siet. HM je aj small stakes verzia za myslim polovicnu cenu, skus si o tom nieco zistit
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
vlade napísal:Tie skusobne verzie na mesiac zadarmo si skusal? Holdem manager alebo PT3. Ten pokeroffice tusim ma tiez nejaku novu verziu, ale myslim ze oni chcu aby im ludia platili licenciu kazdy rok a nemyslim si ze ponukaju nieco naviac oproti HM a PT.
diki vlade
tak idem skúsiť ten pt3, snáď to rozbehám lebo nemám ešte žiadne skúsenosti s poker softvérom.
-
hsslayer - Príspevky: 34
- Založený: Sep 2009
Zdravim, môžte mi prosím pomôcť s výberom pokrového softweru? Thread mam precitany, mal som skusobnú verziu PM, program je to dobrý no na môj notebook privelká záťaž. Dalo sa s ním pracovať ked som mal otvorený len PM, ale akonáhle som zapol B**n ci Full Tilt tak som skoncil Potrebujem nieco co rozbehnem na 1,30 GHz, 256RAM. Viete o niecom?
- Hauthi
- Založený: Jan 2010
Hauthi napísal:256RAM
Za par € sa daju kupit vacsie ramky. Potom pojde vsetko
Edit: Treba sa pohrabat na nete, urcite nieco najdes. Mozem odporucit obchod : http://www.alza.sk/pameti/ddr/18842855.htm
Naposledy upravil Chlpo1989 dňa 14 Mar 2010 16:36, celkovo upravené 1 krát.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
mne 1GB ramka nerozbehala ani HM ani PT3 ale elephant mi ide relativne v pohode
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
No, nechcel som do toho šrotu uz nič investovať, ale ako pozeram RAMky sú za celkom prijatenú cenu. A co procesor? Na procesore asi ani nezalezi nie?
- Hauthi
Hauthi napísal:No, nechcel som do toho šrotu uz nič investovať, ale ako pozeram RAMky sú za celkom prijatenú cenu. A co procesor? Na procesore asi ani nezalezi nie?
Procesor by mal ako tak stacit
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Vrr, nemam nato nervy. Nainstaloval som Elephant. Potom odomna chcelo zalozenie databazy na PostgreSQL, stale mi vyhadzovalo neplatne heslo. Tak som odinstaloval PostgreSQL a zacal instalovať PostgreSQL 8.4.2-1 no znovu tam pita neake heslo! "Please provide password for service account (postgres)." Čo s tým?
- Hauthi
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.