trikoza napísal:Bossanowa napísal:ZATIAL: Dva krat zvladnuta kvalifikacia na WPT Slovakia. (200€,900€) Dalo by sa povedat teda ze 4,400 €. Po prvom dni som bol cheepleader, ale napokon vzislo z akehokolvek plateneho miestecka. Vyhrate freeroly ani nepocitam za nejaky uspech.
wow, ako si vypadol?
ja som bol cca 180. na CSPT v Prahe
Doplatil som na to ze to bol moj prvy live event ktory sa odohral viac dni. Nocna party kde sa ukazal i Gus Hansen a prakticky vypustenie primeraneho oddychu a regeneracie sposobili, ze som na DAY2 prisiel uplne dekoncentrovany a este aj z nepochopitelnych dovodov o hodinu neskor. Hned prve dve ruky ma obrali o dolezitu cast chipov. Po mojej lavici sedel mlady Rumun, ktory mal na moje semiblufs a oslabenu pokerface cinnost skvely read. (uz nikdy nepijdem den pred . Dva krat som sa zrazil s Janom Skampom, ktory to tam ako short dva krat pushol. Moj par osmiciek nestacil v jeho alline na jeho A9, ked river priniesol 9.. Nasledne este dve stratove ruky ako sa blizila bublina a platene miestecko mi zial uplavalo. Potesilo ma vsak ze Hucka Seeda som obral o prevaznu cast jeho chips a jedneho sikovneho hraca z Madarska som prekvapil straight flushom
Dufam ze tento rocnik WPT Slovakia bude uspesnejsi