CSPT 2010

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

CSPT 2010

Odoslaťod 7castle 05 Mar 2010 10:53

Tusite niekto ako to vyzera?

Podla povodnych info malo byt tento rok CSPT znova, dokonca so 6 turnajmi, podla kalendara co bol v Card Playeri mali byt prvy polrok 3 (Brno, KE, Praha), pricom prvy uz teraz na konci marca...

Ale stale o tom nie je nikde ziadne info, a zo zoznamu "kvalitnych marcovych turnajov" tiez vyplyva ze je to nejake nejasne - to je ten termin 25-28/3.

Dik.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: CSPT 2010

Odoslaťod palo1973 05 Mar 2010 10:59

-no ja viem o tom ze by mal byt posledny aprilovy vikend v KE,potvrdil mi to aj tommyKE,tam sa chystam,dokonca si vezmem aj volno a zahram si aj main donkament
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod w4444x 05 Mar 2010 11:43

cspt nebude tento rok :) aspon tak nam bolo od jedneho z organizatorov povedane. Bude nieco podobne s trosku inym nazvom a myslim ze na konci marca ma byt v brne prvy z tychto turnajov ,urcite bude dake info soon
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod AimingHigh 05 Mar 2010 20:52

CSPT pod záštitou spoločnosti P****Stars v roku 2010 prebiehať nebude. Dôvodom nie je nespokojnosť s touto súťažou, práve naopak. Spoločnosť P****Stars sa však rozhodla nepokračovať tento rok v súťaži z dôvodu, že nadobudli pocit, že súťaž v roku 2009 splnila svoj účel, ktorým bola propagácia a reklama pre herňu P****Stars na českom a slovenskom trhu.

Každopádne projekt nezapadol prachom a súťaž prebehne pod iným názvom aj tento rok - názov bude CSOOP (Czech-Slovak Series of Poker) a súťaž prebehne pravdepodobne v 4 mestách - Praha, Rozvadov, Bratislava a posledné miesto ešte nie je určené (je tu šanca, že ním môžu byť práve spomínané Košice, ale môže sa stať, že to bude niektoré z miest v Českej Republike.

Buy-iny do turnajov budú tento rok o niečo vyššie, pretože súťaž si v minulom roku získala pomerne dobré meno a prestíž nielen medzi domácimi hráčmi ale aj medzi hráčmi zo zahraničia.

Viac zatiaľ prezrádzať nebudem, všetky informácie sa včas dozviete prostredníctvom stránky www.pokerportal.sk
AimingHigh

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod w4444x 05 Mar 2010 21:51

AimingHigh napísal:CSPT pod záštitou spoločnosti P****Stars v roku 2010 prebiehať nebude. Dôvodom nie je nespokojnosť s touto súťažou, práve naopak. Spoločnosť P****Stars sa však rozhodla nepokračovať tento rok v súťaži z dôvodu, že nadobudli pocit, že súťaž v roku 2009 splnila svoj účel, ktorým bola propagácia a reklama pre herňu P****Stars na českom a slovenskom trhu.

Každopádne projekt nezapadol prachom a súťaž prebehne pod iným názvom aj tento rok - názov bude CSOOP (Czech-Slovak Series of Poker) a súťaž prebehne pravdepodobne v 4 mestách - Praha, Rozvadov, Bratislava a posledné miesto ešte nie je určené (je tu šanca, že ním môžu byť práve spomínané Košice, ale môže sa stať, že to bude niektoré z miest v Českej Republike.

Buy-iny do turnajov budú tento rok o niečo vyššie, pretože súťaž si v minulom roku získala pomerne dobré meno a prestíž nielen medzi domácimi hráčmi ale aj medzi hráčmi zo zahraničia.

Viac zatiaľ prezrádzať nebudem, všetky informácie sa včas dozviete prostredníctvom stránky http://www.pokerportal.info

Neviem sice kto si (by any chance, pan co snami pozerak hokej v carde?), ale to posledne mesto asi bude brno kedze na konci marca mal byt turnaj prave tam z tejto serie :) aspon tak mi bolo povedane ..
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod 7castle 05 Mar 2010 23:52

Tak to je dost nanic celkom som sa tesil na CSPT do KE :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod pegas1975x 06 Mar 2010 00:00

No jasne na Vychod sa zase nic nedostane :(
To je uz fakt na nervy aby sme z Vychodu museli vzdy cestovat za turnajmi.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod AimingHigh 06 Mar 2010 02:08

Takže pre upresnenie. Moje meno je Tomáš Žiak a som zástupcom spoločnosti Poker Production s.r.o. na Slovensku. Táto spoločnosť pre vás v minulom rolu organizovala CSPT.

Čo sa týka Brna, tak v Brne sa tento rok CSSOP pravdepodobne neuskutoční, pretože zástupcovia klubu neprejavili dostatočný záujem stať sa organizátorom turnaja takéhoto formátu.

Väčšina informácií o akciách tohto typu sa dostávajú na pokerportal.sk cez moju osobu.

Čo sa týka tých Košíc. Náš záujem smeruje k tomu, aby sa jeden z turnajov tejto série konal v Košiciach. A pokiaľ sa dodržia všetky časové harmonogramy, tak nič nebráni tomu, aby CSSOP zavítala aj do Košíc.
Naposledy upravil AimingHigh dňa 06 Mar 2010 13:58, celkovo upravené 4 krát.
AimingHigh

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod alydzi 06 Mar 2010 02:09

7castle napísal:Tak to je dost nanic celkom som sa tesil na CSPT do KE :(

ved dojdi nieco ti tu vymyslime :)) nejaky cash, alebo tak... :)
alydzi

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Odoslaťod tomisumi 06 Mar 2010 02:52

Hey you, tak sem pritiahni EPT ;)
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!