Expekt Poker
Re: Re: Re: Re: Omaha > wizdo
Ano, bezi to cely februar a zbieraju sa body do rebricka, za ktore je potom odmena podla poradia. Budem tu akciu dnes prekladat na SVK verziu takze mozem potom priniest est eviac podrobnosti.
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: re > w4444x
Dnes sa hraje $300 SVK weekend 50FPP a je ho mozne najst v casti Scheduled Tournaments - All Scheduled o 19.00 hod.. Vstupne je 50FPP bodov
- expekt
Re: expekt > chipfeeder
Este dam taku malu radu ako si zvysit sancu na registraciu v prvych sekundach - vypnite si vsetky aplikacie, ktore vam na pozadi beru traffic a nechajte si len poker klienta. Dosiahnete tym to, ze vase kliknutie bude poslane na server ihned a nebude ho brzdit skype, icq, msn, predpoved pocasia a podobne "zbrzdovace", pripadne ine herne, ktore na pozadi permanentne tahaju data.
- expekt
to expekt
Neplanujete na Expektu udelat nejaky turnaj pro Cechy, kde by se hralo o darecky? :-) To by mne potesilo jeste vic nez freeroll, jako maji ted chlapci zo Slovenska :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: to expekt
:D a nemohlo by byt radsej SK/CZ? lebo som tie 2 freerolly co boli nestihol teda jeden som hned jak debbil v prvej hande all in a sopm skoncil púosledny a a na tom druhom som nestihol prist a keds om priseil uz som obl out
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: to expekt > igy94
No neviem ci by ucast CZ hracov pomohla v tom, aby ste stihli prist k stolu rychlejsie :) , ale urcite budu aj turnaje pre SK / CZ tak ako aj v minulosti. Kedze vsak nasi hraci zacinaju dosahovat stale lepsie a lepsie vysledky a uz aj pocet je dostatocny pre vypisanie samostatneho turnaja tak budu urcite aj turnaje iba pre SVK hracov. Takze mozete sa tesit na mix, pripadne aj na suboje s PL / HU. gl
- expekt
Re: to expekt > acvonmilan
Neviem uplne presne o planoch mojho kolegu z Prahy, ale mozem prezradit, ze v tomto roku by mal pribudnut pre vsetkych na expekte shop za FPP body (vsetci verime ze sa to podari zrealizovat). A pre Slovakov planujeme velmi zaujimavu akciu, kde ako premiu budu moct ziskat originalne plastove hracie karty expekt + 300 a 400 chipsove poker kufriky. Akonahle dorazia na Slovensko akcia bude vyhlasena.
- expekt
Re: Re: to expekt > acvonmilan
takze pro cechy zase nic ??? :(
- Lisaci
- Založený: Nov 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.