Riddlah Chalange

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Chalange

Odoslaťod tucniak 23 Feb 2010 23:02

stale si myslim ze 45 sekund je 'na plne gule' nedosiahnutelny interval ved to skor zomries alebo ti odleti bicykel..
neviem na biku sa to mozno tak neda nesedel som na tom, skus si to ist zabehat:)

ale grats k bolesti:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 23 Feb 2010 23:18

isto som si tam mohol dat aj zataz 600 a pokusit sa o sialenejsi sprint =D, postupom casu :D

diki, ale tak trebalo ma upozornit ze to treba robit v posilke ako posledne :D ze uz potom akurat domov pojdem :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Feb 2010 23:25

Riddlah napísal:isto som si tam mohol dat aj zataz 600 a pokusit sa o sialenejsi sprint =D, postupom casu :D

Nemusis si ani menit zataz. Na zaciatok nechaj ten isty level, len nahod saratica tempo :D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 23 Feb 2010 23:29

pisali sme dosledky a smial si sa nam do bulimikov;)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 25 Feb 2010 20:12

Day 17

takze dneska som siel ala tucniak style uz myslim, kedze som daval ten sprint 20 - 30 sekund a potom vyklusal, dal som dokopy dve cykly :D dalej uz nechcelo ist
co vsak bolo cudne dnes, ruky ma nechceli posluchat vo fitku, zobral som si jednorucky a nemohol som dat 12opakovani zo svojou vahou :D nechcelo to proste ist, ale povedal som si, že to dam, takže po velkej pauze som to nakoniec dal :D

ked som prisiel domov stalo sa niečo strašne, pridem domov a vidim babku, tetu, kopu kolačov, chlebičky, jednohubky, a to som rano začinal s nizkotučnym syrom :( nemusim ani pisat dalej ako som dopadol :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 06 Mar 2010 08:51

Od mojho posledneho reportu, nic nove, teda nejak som sa pochorel, a este stale som chori, dufal som, že sa vyzdravie do pondelka ale stale to vidim biedne :(.
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 17 Mar 2010 21:28

Day 30

Riddlah back in game, nesom este zdravy ako rybycka, ale povedal som si, ze ta chorba si uz dovolila dost a ked nechce ist prec podobrom pojde po zlom. Dneska som siel na plavarnu, a plavat som nezabudol, problem bol, ze som nejak kraula plavat nemohol, lebo stale som do niekoho vrazil, alebo takmer vrazil. A takto vyzera ze od zajtra mam noveho partaka do posilky. :D

Takisto som si nasiel job na 4hodiny denne a skusky uz su za 3mesiace tak budem to mat busy, ale aspon zistim na ako plno dokazem ist.
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 23 Mar 2010 23:31

DAY 36

takze uz mam noveho partaka, bol som s nim uz dva krat vo fitku a vyzera ze bude zodpovednejsi ako moji EX :D kamarat mi pozical casopis muscle and fitness a bol tam rening na ruky, tak sme ho zacali ako tak skusat a cvicil som na triceps dneska take cviky ake som este doteraz necvicil

takisto mam vsak divny pocit na bruchu a bojim sa ci to nieje pruh, pozrel som sa na net a zistil, ze niektori ludia ktori mali prhu mali na bruchu nejaku hrcku, tak som si zacal hladat hrcku ale zatial som asi len zistil ze mam velke brucho :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 24 Mar 2010 09:04

Ked uz tak skumas, ze co cvicit, tak si skus mrknut nejake kompletne cvicebne programy. Napr. si hod do googlu P90X, INSANITY alebo cokolvek a mrkni sa na to. Tie spomenute budu rozhodne dostatocny challenge - najma INSANITY uz rovno znie ako kopec srandy :-D.

Potom sa to da samozrejme kupit (alebo sosnut cez torrenty, ehm) :angel: .

Riddlah napísal:tak som si zacal hladat hrcku ale zatial som asi len zistil ze mam velke brucho :D

:ROFL: :ROFL: :ROFL:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 01 Apr 2010 20:13

@JK

sorry nevsimol som si ze si mi napisal, popozeram na internete, ale to co cvicim na ruky je s casopisu muscle and fitness ci ze snad to nebudem uplne od veci :D

Day 44

V posilke pokracujem, akurat mi tento tyzden zavreli plavern. Dneska som prvy krat tohoto roku a po velmi dlhom case sadol za bike. Teda nikdy som na nom poriadne nevedel ale zistil som, ze som nezabudol a som schopny udrzat rovnovahu. Inak dal som svoj max. na mrtvy tah 6krat po 70kg. :D 2serie, ale bolel chrbat potom :D

kamaratka my slubila, ze bude so mnou chodit na bike, teda robit my spolocnost, ona zoberie vlastny bike, lenze ona trosku viac rozprava ako plni, tak som zvedavy ci budem mat partacku ktora by zavolala sanitku keby som sa nejak zranil :D
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!