Rakeback
Počet príspevkov: 42 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rakeback
z raku
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Od začiatku roka hrávam v cashgame 0.25/0.50 NL, no chcem nabehnúť do herne Paradise Poker, využiť ich vstupný bonus prvého depozitu a všimol som si, že Paradise má 30-percentný rakeback... Nikdy som sa rakebackom nezaoberal, pretože som hrával väčšinou len nízke limity a tých pár eur, čo by mi poslali by ma nespasilo, no pri 0.25/0.50 môže byť rake nie veľký, ale ani malý. Čiže nikdy som rakeback nevyužíval, neviem ako sa k nemu dostanem, ako mi budú naskakovať peniaze, neviem o ňom nič... Nevie mi niekto napísať nejaký návod? Ďakujem.
- Zajo
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Zajo napísal:Od začiatku roka hrávam v cashgame 0.25/0.50 NL, no chcem nabehnúť do herne Paradise Poker, využiť ich vstupný bonus prvého depozitu a všimol som si, že Paradise má 30-percentný rakeback... Nikdy som sa rakebackom nezaoberal, pretože som hrával väčšinou len nízke limity a tých pár eur, čo by mi poslali by ma nespasilo, no pri 0.25/0.50 môže byť rake nie veľký, ale ani malý. Čiže nikdy som rakeback nevyužíval, neviem ako sa k nemu dostanem, ako mi budú naskakovať peniaze, neviem o ňom nič... Nevie mi niekto napísať nejaký návod? Ďakujem.
Zaregistruj sa podla tohto navodu Paradise rakeback a tam budes mat statistiky. Nechod priamo do herne cez sportingbet stranku, lebo rakeback nebudes mat!
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Fuuuu, keď som už zaregistrovaný v herni bez funkcie rakeback, už na ňu pravdepodobne nebudem mať nárok, čo?
- Zajo
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Zajo napísal:Fuuuu, keď som už zaregistrovaný v herni bez funkcie rakeback, už na ňu pravdepodobne nebudem mať nárok, čo?
..napis SS stanleymu
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
AHOJ! Potreboval by som poradit z rake back na pacificpoker.Neviem kde si to ma aktivovat hram dost cash game.Dakujem
Naposledy upravil Persuadeo dňa 07 Mar 2010 01:41, celkovo upravené 1 krát.
- Persuadeo
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Persuadeo napísal:AHOJ! Potreboval bi som poradit z rake back na pacificpoker.Neviem kde si to ma aktivovat hram dost cash game.Dakujem
bi = Buy In?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Persuadeo
lol vsak to neni slovak, kto by sa uz len tak volal preto ten krasny pravopis ... radsej mu napis odpoved na to co sa pytal lebo vzdy vidim ako opravujes ludi co v skole nedavali pozor
-
WishDeath - Príspevky: 68
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
WishDeath napísal:
lol vsak to neni slovak, kto by sa uz len tak volal preto ten krasny pravopis ... radsej mu napis odpoved na to co sa pytal lebo vzdy vidim ako opravujes ludi co v skole nedavali pozor
Ale zas nerobim to tak, ze kazdu chybu. Len ked to moc bije do oci, tak vtedy na to poukazem
Napr. vydim, chiba, robym, tusim aj ryver tu bol
Edit: @ Persuado - o rakebacku na pacific neviem nic
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 42 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.