Equity kalkulacka (PokerStove) pre mobil
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Equity kalkulacka (PokerStove) pre mobil
hladam ICM calculator a niečo ako pokerstov pre mobil......mam black berry ale môžu byť aj aplikácie pre nokiu..... neviete o niečom takom ?
- danielito
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Re: mobil
ICM kalkulacka a Pokerstove su 2 rozdielne veci. PokerStove pocita equity .
S aplikaciami na mobil v tomto moc neporadim, ale tak ked budes fakt zufaly, da sa vybrat neaka webova aplikacia, hodit ako bookmark a riesit to cez browser.
Inak - premenoval som temu, nech je to informativnejsie.
S aplikaciami na mobil v tomto moc neporadim, ale tak ked budes fakt zufaly, da sa vybrat neaka webova aplikacia, hodit ako bookmark a riesit to cez browser.
Inak - premenoval som temu, nech je to informativnejsie.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Equity kalkulacka (PokerStove) pre mobil
zdravim vsetkych a prajem vsetko naj do noveho roku.vie my pls niekto poradit ohladne pokerstove?do teraz mi bez problemov fungoval a dnes aj na notbooku aj na desktope vypisuje “This version of PokerStove is expired”
Please visit http://www.pokerstove.com to donload a curent verion
přitom jsme to stahoval dneska zkoušel jejich obě verze to tam mají. Tedy PokerStove 1.21 i PokerStove 1.23
přitom jsme to stahoval dneska zkoušel jejich obě verze to tam mají. Tedy PokerStove 1.21 i PokerStove 1.23
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
YOSSARIAN1980 napísal:zdravim vsetkych a prajem vsetko naj do noveho roku.vie my pls niekto poradit ohladne pokerstove?do teraz mi bez problemov fungoval a dnes aj na notbooku aj na desktope vypisuje “This version of PokerStove is expired”
podla mna autori do programu zakomponovali kontrolu datumu, aby si bol vzdy nuteny stiahnut novsiu verziu s casu na cas, resp. mozno sa raz rozhodnu prehodit program na plateny.
Verzie na webe su z roku 2011, autori este oslavuju novy rok a neupdatli verzie.
treba par dni pockat si myslim.
- Za tento príspevok od haman poďakovali :
- YOSSARIAN1980
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
stiahol som equilab z pokerstrategy,je to to iste a funguje.
- Za tento príspevok od YOSSARIAN1980 poďakovali :
- 1886er
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.