pokrovi hraci na vozicku
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
pokrovi hraci na vozicku
stretol sa uz niekto niekde na turnajoch s hracmi ktori boli na vozicku?
- Sedricek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Re: pokrovy hraci na vozicku
Sedricek napísal:stretol sa uz niekto niekde na turnajoch s hracmi ktori boli na vozicku?
No ja uz hej. Ale nejak nechapem k comu akoze smeruej tvoja otazka (??)
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
no ja som na vozicku a chcel by som sa venovat pokru...
- Sedricek
Sedricek napísal:no ja som na vozicku a chcel by som sa venovat pokru...
Tak smelo do toho. Ved na to ti prakticky staci net. A kedze sem pises tak tipujem ze nejaky pristup na net mas . Uz len vybrat nejaku hernu a pomaly zacat hrat. Popritom vela studovat (knihy + videa) - tu na stranke najdes kopec uzitocnych rad aj odkazy na nejake tie videa a knihy.
Mas pred sebou dlhu cestu ale drzim palce nech to vyjde
-
ved prave to robim... uz par tyzdnov pomaly cele dni nonstop hram poker na poker stars a full tilt, citam vselijake clanky o pokri a pozeram videa z pokrovych turnajov na youtube... kazdy den pridem na nieco nove a nieco nove sa naucim tak dufam ze raz to niekam aj dotiahnem
- Sedricek
Sedricek napísal:ved prave to robim... uz par tyzdnov pomaly cele dni nonstop hram poker na poker stars a full tilt, citam vselijake clanky o pokri a pozeram videa z pokrovych turnajov na youtube... kazdy den pridem na nieco nove a nieco nove sa naucim tak dufam ze raz to niekam aj dotiahnem
Mozno by bolo vhodne si aj zalozit blog a po kazdej session ked odohras a nieco sa ti nebude zdat na tvojej hre ok tak to hodit do toho blogu.
-
Re: pokrovi hraci na vozicku
Na Main Evente WSOP 2007 hral dokonca chlapík, ktorý bol slepý - urobili mu výnimku z pravidiel, aby pri ňom mohol sedieť kamarát a vravieť mu všetko dôležité. Hal Lubarsky skončil 197. zo 6357 účastníkov a okrem sumy $51,398 získal aj standing ovation od celej sály.
http://www.youtube.com/watch?v=XDZJb05elp0 4:30+
http://www.youtube.com/watch?v=XDZJb05elp0 4:30+
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
inak tu by bola mozno na mieste otazka ake maju sance takto hendikepovani ludia hrat live,ked nad tym teraz rozmyslam tak su vobec v BA nejake bezbarierove kluby okrem reduty a allinu ktore su v rovine?olympic,23,hron su v podzemi a tam sa asi tazko dostat
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoba napísal:inak tu by bola mozno na mieste otazka ake maju sance takto hendikepovani ludia hrat live,ked nad tym teraz rozmyslam tak su vobec v BA nejake bezbarierove kluby okrem reduty a allinu ktore su v rovine?olympic,23,hron su v podzemi a tam sa asi tazko dostat
no prave vtom vidim najväcsi problem.. rad by som si zahral live ale napr. najblizsie to mam do Vranova nad Toplou a tam sa mi to zdal len podla foto ze je to tam moc malicke a samozrejme je to na poschodi...
- Sedricek
Sedricek napísal:popoba napísal:inak tu by bola mozno na mieste otazka ake maju sance takto hendikepovani ludia hrat live,ked nad tym teraz rozmyslam tak su vobec v BA nejake bezbarierove kluby okrem reduty a allinu ktore su v rovine?olympic,23,hron su v podzemi a tam sa asi tazko dostat
no prave vtom vidim najväcsi problem.. rad by som si zahral live ale napr. najblizsie to mam do Vranova nad Toplou a tam sa mi to zdal len podla foto ze je to tam moc malicke a samozrejme je to na poschodi...
no ja niesom nejaký odborník ale myslim že s nejakým kamarátom, známim možno s rodinou sa dá zvládnut aj pár schodov do nejakého klubu? nevem sice ako je to s vozíčkom ale myslim že existúju aj skladacie nie?
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.