Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Prečo?

Odoslaťod chris_ambri 29 Jan 2008 20:11

ano .......ludia z expekt pokru............tak akože za toto budeme potrebovať kvalitnú kompenzaciu.......to čo má toto znamenať?.....že ma vyčiarkli z listiny?:........ja im tam hram..dpc....pjbn....rake ...na kt. zarabaju.....za 2 tyzdne....20 000 FPP...a oni ma vyčiarknu?....akože fasa.........
chris_ambri

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

re

Odoslaťod w4444x 29 Jan 2008 20:13

i poker down ani titan nejde
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: Re: Prečo?

Odoslaťod expekt 29 Jan 2008 20:58

Ospravedlnujeme sa za neprijemnosti sposobne momentalnou chybou na strane nasho operatora. Zial tieto problemy nevieme nijako ovplyvnit a zasiahnute su vsetky herne v sieti iPoker. Mame potvrdene, ze problemy sa tykaju turnajov v case ich zaciatku. Na odstraneni problemu intenzivne pracuju a budu nas informovat ihned ako bude vsetko na 100% obnovene. Sledujte prosim turnaje, ktore boli prerusene nakolko mozu byt opatovne spustene alebo presunute na novy termin. Dakujeme za pochopenie.
expekt

lol

Odoslaťod yegon 29 Jan 2008 23:59

to je sila kolko ma ipoker problemov, hra tam 5 a pol cloveka a aj tak to nezvlada, furt to laguje a pada snad kazdy druhy tyzden
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: lol

Odoslaťod expekt 30 Jan 2008 09:16

Nie je to celkom tak ako pisete, iPoker je najvacsia Europska siet a aj v tomto rannom case (9.00 AM) je na stoloch expektu 6000 hracov pricom v spicke sa pocet hracov bez problemov dostane cez 20000. Vyhodou je mix hracov vsetkych urovni a mozete sa tak posuvat na vyssie urovne s dostatocnym poctom hracov. Vcerajsi problem sa tykal 5 turnajov z asi 200 v case tesne pred spustenim a ak by ste sledovali ostatne herne tak sa to stava uplne bezne. Ak ste bol jeden z tych, ktorym sa nepodarilo odohrat turnaj a mali ste akykolvek problem s vratenim buy-inu alebo kompenzaciou v pripade rozohrateho turnaja, kontaktujte nas prosim. Expekt sa snazi v kazdom pripade postavit hraca na prve miesto a myslim, ze vacsina ludi v tejto diskusii uz ziskala podobnu kladnu skusenost. Dakujem za pochopenie, expekt.
expekt

Re: Re: lol

Odoslaťod SpongeBob 30 Jan 2008 10:11

Z expektu napísali ,že my pošlú Expekt tričko/mypokershots/.a že do vianoc príde a nič.mypokershots nereaguje na emaly.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: lol >SpongeBob

Odoslaťod expekt 30 Jan 2008 12:26

Pisali ste na ich email priamo alebo cez stranku? Mne odpovedaju na akykolvek dotaz okamzite. Zariadim, tricko bude poslane tento tyzden, davam slovo. expekt
expekt

Re: Re: lol >SpongeBob

Odoslaťod expekt 30 Jan 2008 12:27

Aku velkost potrebujete?
expekt

Re: Re: Re: lol >SpongeBob

Odoslaťod SpongeBob 30 Jan 2008 13:29

pisal som na adresu mypokeshots.prvy raz odpisali po 3 tyzdnoch,že do vianoc poslu.akcia bola expektu ale na mypokershots.XXL.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Re: Re: Re: lol >SpongeBob

Odoslaťod expekt 30 Jan 2008 14:43

Preveril som to, maju odskrtnute ze to posielali a maju pri tom nick pisti777 s poznamkou Royal Flush, Straight Flush, je to spravne? Je mozne ze sa niekto na to ulakomil (postar), ale v kazdom pripade vam ide zajtra tricko nove. Zial nemam momentalne XXL ale najvacsie je XL, nebude vadit? Ako kompenzaciu pribalim pekny darcek naviac. Plati adresa ktoru mate registrovanu u nas v systeme? Dakujem expekt
expekt

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!