pokrovi hraci na vozicku

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: pokrovi hraci na vozicku

Odoslaťod pegas1975x 08 Mar 2010 13:50

Sedricek napísal:
popoba napísal:inak tu by bola mozno na mieste otazka ake maju sance takto hendikepovani ludia hrat live,ked nad tym teraz rozmyslam tak su vobec v BA nejake bezbarierove kluby okrem reduty a allinu ktore su v rovine?olympic,23,hron su v podzemi a tam sa asi tazko dostat :shock:

no prave vtom vidim najväcsi problem.. rad by som si zahral live ale napr. najblizsie to mam do Vranova nad Toplou a tam sa mi to zdal len podla foto ze je to tam moc malicke a samozrejme je to na poschodi...

Kludne dojdi do Vranova a nieco vymyslime. Urcite ti pomozeme. Sme dobra partia takze radi ta medzi nami privitame.
Napisem ti este SS.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod APminer 08 Mar 2010 13:52

Sedricek napísal:
popoba napísal:inak tu by bola mozno na mieste otazka ake maju sance takto hendikepovani ludia hrat live,ked nad tym teraz rozmyslam tak su vobec v BA nejake bezbarierove kluby okrem reduty a allinu ktore su v rovine?olympic,23,hron su v podzemi a tam sa asi tazko dostat :shock:

no prave vtom vidim najväcsi problem.. rad by som si zahral live ale napr. najblizsie to mam do Vranova nad Toplou a tam sa mi to zdal len podla foto ze je to tam moc malicke a samozrejme je to na poschodi...

:gl:

ty schody budou asi vsude problem, ale myslim, ze se jiste najdou hraci, kteri te "vynesou nebo snesou" pokud jsou dost siroke dvere - ve Vranove by to mohl byt 1zart1 + ... ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod pegas1975x 08 Mar 2010 13:58

APik aj ja som Vranovcan ;)
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Sedricek 08 Mar 2010 14:04

ved v pohode sam tam nepridem :D... kamarati by ma tam vyniesli
Sedricek

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Odoslaťod APminer 08 Mar 2010 14:17

pegas1975x napísal:APik aj ja som Vranovcan ;)

to jsem zjistil z predchoziho prispevku :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 08 Mar 2010 16:17

Na Tvojom mieste by som nevahal ani sekundu. Paraplegici maju na Slovensku obmedzene moznosti, a online poker je skvelou cestou ako sa presadit. :gl: :mortylen:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod DevilMayCry 08 Mar 2010 16:23

___Mortylen___ napísal:Na Tvojom mieste by som nevahal ani sekundu. Paraplegici maju na Slovensku obmedzene moznosti, a online poker je skvelou cestou ako sa presadit. :gl: :mortylen:

jj plny suhlas. I ked najskor som si musel vygooglit co je to paraplegik. :)
Ako fakt akurat vcera alebo predverom ukazovali jedneho chalana, ktory mal tazke popaleniny na tvari a stretol sa s neochotou zamestnavatelov a presne ma napadlo ze nech skusi poker. Myslim ze casom sa z kazdeho hoci len priemerneho hraca moze stat solidne profitujuci hrac. Tym nemyslim ze bude zarabat statisice alebo milioby ale povedzme ze uz okolo tych 1k eur je slusny zarobok ked si zoberieme do uvahy to ze sa z toho neplatia ved vy viete co :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod palo1973 08 Mar 2010 16:26

-no myslim,ze kto trochu postuduje musi byt schopny po 3 mesiacoch zarabat pokrom viac ako su uzasne invalidne dochodky v nasom state,inak do montesina chodi jeden mlady chalan na voziku snad na kazdy turnaj :gl:

-ked budes mat nejaky problem,staci napisat sem na forum,najde sa tu dost ochotnich ludi,ktori nezistne pomozu :good:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!