od korki 10 Mar 2010 12:44
Verejna mienka:
Ludia by si mali uvedomit v akom storoci zijeme... Podobne komplexi su vo svete normalna vec... Treba si uvedomit velky prinos do statnej pokaldnice a mnozstvo pracovnych miest... Okej nepostavi sa to na Slovensku a co sa stane? Postavi sa to niekde v Cechach a ty isty blbci co boli proti tomu sa budu v krcme vyplakavat kde sme my a kde su ostatny...
Poloha:
Som z velmi blizkeho okolia BA, osobne by mi nevadilo, ba by som bral za pozitivne, keby sa to postavilo na vychodnom slovensku ale realita je ina... Bratislava ma najlepsie podmienky co sa tyka polohi aj ekonomickej vyspelosti... Kedysi davno povedal Meciar: "My EU,NATO a podobne veci nepotrebujeme, oni potrebuju nas, ako krajina mame perfektnu polohu" a s tym absolutne suhlasim... Ako Slovensko mame perfektnu polohu "kazdy" kamion cez nas prejde, sme srdcom diania...
To ze by Rakuski hraci nechodili je blbost... Cele je to o perfektnej reklame... Do Las Vegas chodia hraci z celeho sveta, preco asi? Staci sa vecer prejst po starom meste kolko Rakusakov tam je, na kave, na veceri na romantickej prechadzke... Stary sa tu perfektne najedia, mlady si tu uziju skvelu zabavu[diskoteky, hazard, defki, paintball a neviem co este] a to vsetko za relativne lacne ceny... Mimochodom viete ako chuti bezna americka, anglicka strava?
Este dodam, proste nia vychodnom SVK je to nerealne... Avsak som za budovanie , z dani co to prinesie sa moze budovat, dialnice, rekonstruovat hrady atd... To je vsade na svete chudobnejsie casti a bohatsie casti...
Domaci hraci:
Kolko z Vas chodi hravat pravidelne za nase hranice? Mal som priatelku z Prahy tak som pri tych navstevach, par krat navstil kasina na Vaclavaku, viete kolko tam bolo slovakov? A to nemyslim len ludi typu ja 6k KC vo vacku... Ale starsi pani zo Slovenska so statisicami KC na stole[rybky samozrejme] a cesky "grinderi" sa len usmievali... Alebo napriklad v Rakusku prisiel som si za drobne co mi ostali z cashu zahrat blackjack... A co tam? Ujo zo slovenska s nejakymi srbmi, bavil sa na blacjacku zhruba s 20,000€(jeho chipi sa tak roztahovali ze hrac sediaci po jeho lavici skoro nemal ani miesto)... A co ma Slovensko z tychto ludi? Nic tu ten ujo na slovensku vo svoje firme alebo vo firme kde robi riadiela zdiera ludi za par korun, a peniaze vynesie nakoniec aj tak za hranice... Presny priklad US steelu, bolo to Rezesove Kosiciam prispieval do mestskeho rozpoctu, mal zaplatit namestie, daval money do futbalu... Predali do amerikanom, na Rezesa nakydali, polku ludi prepustili, prestali sponzorovat mesto, a love vyniesli kam? Dpc niekde prec...
Tak preco by tyto ludia nemohli prehravat money tu na Slovensku?
Mna samozrejme ako hraca to tesi a podporujem to avsak berem to s nadhladom ze nie vsetko je a bude ruzove...