Bratislava Open v Hrone

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Bratislava Open v Hrone

Odoslaťod brum17 11 Mar 2010 15:21

martinique39 napísal:
janobendik napísal:HLAVNE Hráčky :Rose: .

:poklona:

easy chips ? :D
Obrázok používateľa
brum17

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod martinique39 11 Mar 2010 15:45

brum17 napísal:
martinique39 napísal:
janobendik napísal:HLAVNE Hráčky :Rose: .

:poklona:

easy chips ? :D

tak som to nemyslel. ale je prijemnejsie sa pozerat na baby ako na 9 chlapov pokope

:angel:

len sa potom tazsie sustredi :)
martinique39

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod svoco 11 Mar 2010 15:53

dosadenie svojich hracov je podla mna OK ak nemaju naplnenu garanciu, ale takym sposobom ako sa to stalo na poslednom 222€ minuly rok v juni tusim, ked este v piatom leveli stale rastol pocet hracov na tabuli (oficialne sa dalo prihlasit do zaciatku LEVEL4).
No a dorazil to nejaky tipek co hral CG ktori si k mojmu stolu prisadol v 6. leveli s 10.000 stackom!!! a povedal ze to dostal pred chvilou. Tak to bol poriadny gol... odvtedy som tam nehral (okrem CSPT a MSR)

mna skor mrzi ze nedokazu nic urobit alebo nechcu s tym ked napriklad Marek B. povie krasnej dilerke ze to co za karty mi davas ty pi.. a nic sa nedeje, ziadne penalty, proste nic... ale to svedci o urovni pokrovej sceny, potom sa necudujme aku hanbu nam urobili niektori hraci napriklad na WPT
svoco

Založený: Nov 2008

Odoslaťod brum17 11 Mar 2010 16:03

svoco napísal:...

neda sa inak nez suhlasit...na druhej strane, mame prakticky len 2 moznosti....bud tam ist a prehltnut tuto trpku pilulku, alebo tam neist...Inde ako v Hrone sa turnaje, ktore by za nieco stali neorganizuju imo a co sa tyka hernou nasadenych hracov [pripadne "miestnych stamgastov"], je to v inych kluboch v BA este horsie :x

Ale kedze garancia v pomere k buy-inu nieje nejako giganticka, snad by sa to tento krat mohlo zaobijst bez takychto praktik :)

EDIT: Ten suhlas vyjadruhjem s tym, ze sa mi nelubia praktiky nasadzovania hracov...just to avoid confusion :)
Obrázok používateľa
brum17

Odoslaťod keso26 11 Mar 2010 16:10

..heh, ako mozes ako pokrovy hrac napisat, ze je to OK a vlastne Ti je jedno, ze pri rovnakej vyske prizepool budes musiet porazit o niekolko hracov viac lol :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod brum17 11 Mar 2010 16:14

keso26 napísal:...

uz predtym som editol...nelubi sa mi ked herna nasadi hracov a urcite by som bol radsej keby bolo menej hracov :) ...len poukazujem nato, ze toto je bohuzial jav, ktory sa deje vo vsetkych BA kluboch :(
Obrázok používateľa
brum17

Odoslaťod martinique39 11 Mar 2010 16:33

svoco napísal:mna skor mrzi ze nedokazu nic urobit alebo nechcu s tym ked napriklad Marek B. povie krasnej dilerke ze to co za karty mi davas ty pi.. a nic sa nedeje, ziadne penalty, proste nic...

nevymyslaj si a neklam :x
keby sa to stalo tak by ho nakopali do zadku (v tom lepsom pripade) a vyhodili von.
a kto je vobec marek b.?
martinique39

Odoslaťod ferkan 11 Mar 2010 16:39

haha vidiet ze martinique ma bohate skusenosti so zivym pokrom :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod palo1973 11 Mar 2010 16:58

-vsak prave o to ide,taketo spravanie by sa malo tlmit uz v zarodku a na to je tam predsa florman,taky pan rychtarik z cardu by to zrejme nepripustil

EDIT:nehovoriac o tom,ze tam niekto roztrhal aj karty,dokazom kam to az moze dospiet je iny bratislavsky klub,do ktoreho zrejme vacisna rozumnych ludi nikdy nevstupi
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod martinique39 11 Mar 2010 17:12

ferkan napísal:haha vidiet ze martinique ma bohate skusenosti so zivym pokrom :)

ja mam hlavne bohate skusenosti so slusnymi ludmi

povedat to predomnou tak mam popolnik v nose. je to v pohode lebo to nestihne ani dopovedat pi.. a uz ma zlomeny nos, takze to moc necaka.

:crazy:
martinique39

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!