Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Ma niekto skusenosti s Full Tilt Store? Posielali ste si uz odtial nieco?
Druha vec je, ci sa mi niekedy nezidu tie FTP-cka. Chystam sa hravat len cash, ziadne turnaje.
Druha vec je, ci sa mi niekedy nezidu tie FTP-cka. Chystam sa hravat len cash, ziadne turnaje.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
najde sa niekto kto by mi na full tilte poslal 10euro (samozrejme ja mu to ako prvý pošlem na jeho bankovy učet )
- aces
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
chlpo ja si tam obcas nieco posielam..neboj spytaj sa ma na icq
don´t be shame
don´t be shame
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Chcel by som sa spytat hlavne tych, ktori maju na FTP rakeback cez rakebackpros.. Nedavno mi prisiel mail ze mam na rb narok a ze mi ho budu posielat na ucet kazdy piatok. Kedze tento piatok to malo byt prvy krat tak som daval pozor ci mi nieco pride no ani fuk preto sa chcem spytat tych, ktori s tym maju skusenosti ze ci to chodi presne v piatok alebo ci sa niekedy omeskaju. Ked sa nalogujem na stranke rakebackpros tak mi ukazuje rakeback okolo 10usd, takze volaco by som tam mal mat.
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
Prisla mi sprava od poker strategy ze uz mi prisli love na full tilt (nasledne to potvrdil aj full tilt), ale ked sa prihlasim na ucet tak stale tu mam len play money, tak sa chcem spytat ci sa to nejako prepina alebo .....
- Adrian3694
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
nestahoval si full tilt zo stranky fulltiltpoker.net? neviem ci hovorim presne ale nie je .net iba o playmoney? musis si stiahnut verziu z .com a tam by si tie peniaze mal mat
- Za tento príspevok od medzik poďakovali :
- Adrian3694
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
nestahoval si full tilt zo stranky fulltiltpoker.net? neviem ci hovorim presne ale nie je .net iba o playmoney? musis si stiahnut verziu z .com a tam by si tie peniaze mal mat
jj mas pravdu
- Adrian3694
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
od siteho casu sa mi neda spustit B**n ani F****Tilt - vraj nenadvaize komunikaciu so serverom. mam drbnutu vistu, ale to ma vela ludi. mam vsak aj eset smart security - neviete niekto v com by mohla byt chyba?
PS: pomooooc
PS2: dakujem
-
Tvoius_Tatcotius - Príspevky: 19
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tvoius_Tatcotius napísal::( od siteho casu sa mi neda spustit B**n ani F****Tilt - vraj nenadvaize komunikaciu so serverom. mam drbnutu vistu, ale to ma vela ludi. mam vsak aj eset smart security - neviete niekto v com by mohla byt chyba?
Skus to preinstalovat
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Ide vam FT?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.