PokerStrategy Quiz - Pomoc

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: PokerStrategy Quiz - Pomoc

Odoslaťod dzejkej 24 Feb 2010 09:46

Badynko11 napísal:ouk diki :)) este jedna otazka.. :).. po splneni tohto kvizu ake este dalsie podmienky je potrebne splnit ?.. na F****Tilt myslim

Zaregistrovat sa v herni z ich ponuky podla podrobnych instrukcii, ktore tam budu a napisat na urcene miesto nick z herne. Potom cakat par dni.

Ak nerozumies anglictine, mas tam viacero jazykov - nemcina, madarcina, atd. Pozri sa, ci tam nie je nieco, co Ti ide lepsie :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod HypAA 24 Feb 2010 09:48

posles im mail s oscanovanym obcianskym,vodickym,pasom kde je jasne preukazatelne ze si to ty a mas 18rokov.. mas? :)
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod dzejkej 24 Feb 2010 09:49

HypAA napísal:posles im mail s oscanovanym obcianskym,vodickym,pasom kde je jasne preukazatelne ze si to ty a mas 18rokov.. mas? :)

Nie vzdy. Nahodne vyberaju ludi, od ktorych to chcu :). Ak bude mat stastie .. :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod HypAA 24 Feb 2010 09:51

ja som ten kviz spravil 3 mesiace dozadu.. nikto ma nekontaktoval ani som to neriesil.. asi tyzden dozadu som pisal na support co sa deje a onize musim poslat tie udaje..

rakeback je automaticky ze?
Obrázok používateľa
HypAA

Odoslaťod Badynko11 24 Feb 2010 09:53

no 18 mam to nieje problem... lenze som uz regnuty na FT... je to problem?
Badynko11

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod HypAA 24 Feb 2010 09:56

hej je to problem lebo pri NOVEJ registracii zadavas kod ktory je v instrukciach.. otazka mimo tiez som sa regol na F****Tilt ale s fake menom.. keby som sa registroval este raz je z toho velky problem? ten account som vyuzil cisto na freeroll a obcas tam sledujem HS zvery..
Obrázok používateľa
HypAA

Odoslaťod dzejkej 24 Feb 2010 10:12

Badynko11 napísal:no 18 mam to nieje problem... lenze som uz regnuty na FT... je to problem?

Je to problem. Podmienka je vytvorit si novy ucet a nemat viacero uctov. Mozes si vytvorit dalsi na seba, ale je to riziko.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 24 Feb 2010 10:13

HypAA napísal:hej je to problem lebo pri NOVEJ registracii zadavas kod ktory je v instrukciach.. otazka mimo tiez som sa regol na F****Tilt ale s fake menom.. keby som sa registroval este raz je z toho velky problem? ten account som vyuzil cisto na freeroll a obcas tam sledujem HS zvery..

Rakeback je automaticky.

Ak tam mas fake meno, tak to nemusis riesit. Kedze si vyuzival ucet na freerolly a ani si to nenapajal na nejaky moneybookers/kreditku/atd, tak je to v pohode. Vytvor si ucet na svoje realne meno, spoj to s potom s niecim (kreditka, MB, ..), co je tiez na Tvoje meno, aby si mohol vyberat a ides.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
HypAA
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod stajo24 11 Mar 2010 22:19

Ahojte. Práve sa mi na druhý pokus podarilo spraviť ten kvíz. Ale najmä vďaka vyššie uvedenému linku pre SSS. Niektoré otázky sú síce preformulované a pozmenené,-napr.výšky limitov,- ale matika nepustí. Ešte je možné, vypomôcť si SSS handout-om, čo je PDf-ko k téme priamo na str.pokerstrategy. Ja som si ho stiahol a otvoril na vedľajšom monitore, keď som robil test. Na pstr. mi potvrdili test a hneď som sa cez nich regol na B**365. Je to gamble sajta, tak uvidíme. Už len čakám na tých 50 dolcov. Akurát neviem kto bude pýtať doklady či pstr. alebo rovno pokerka, bo na B**365, chcú tiež dáke potvrdenia typu pas.
Tak či onak dík a nech vám rieka praje.
stajo24

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 11 Mar 2010 22:25

stajo24 napísal:...

:gl: nech sa dari :) A opatrne s nimi.
A potvrdenie si bude pytat pokerstrategy.com
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!