Expekt Poker
Re: Re: Zruseni uctu
kvuli rodinym duvodum potrebuju zalozit ucet na nekoho jineho jelikoz dva ucty z jedne domacnosti nejdou !! ... o zadny bonus mi nejde .. stejne jsem ho jeste nevyuzila .. co se tyce pokrove casti ... pujde to ?? ..
- Lisaci
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Zruseni uctu
Zrusenie uctu Vam samozrejme urobia bez problemov a otvorenie noveho tak isto. Davajte si vsak pozor na ak by ste hrali z jednej domacnosti a z jednej IP adresy na dva ucty sucasne. Je to v sieti iPoker zakazane (expekt, CD Poker, Titan, atd.) a skor alebo neskor to bude na hlaseni... gl expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: Zruseni uctu
jj diky .. moc .. takze z jedne domacnosti muzu mit dva ucty ?? .. nebo ne ?? ..
- Lisaci
- Založený: Nov 2007
môžeš mať dva účty
ale nesmiete hrať dvaja na jednom turnaji z jedného compu - aspoň tak som to pochopil, aj keď si myslím, že to nieje až tak nereálne, pretože cez jednu ip adresu nespustí ipoker dvoch klientov naraz - to znamená, že mne osobne cez jednu ip adresu nespustí cdpoker a expekt naraz - je to rovnaký pokrový klient a ipoker to ma bloknuté - jedine že by si bola pc maniačka a dokázala na jednom compe spustiť 2 ip adresy nezávisle na sebe a vtedy by sa ti dalo prihlásiť cez jeden comp na rovnaký turnaj z dvoma účtami naraz - ak chcete v rodine hrať dvaja naraz odporúčam notebook s nezavyslím netom na domácom compe a sedieť vedľa seba to by šlo - ale to je porušovanie pravidiel, aj keď bez dôkazov, ale kódex slušnosti pri pokry by mal byť na prvom mieste a asi by fajnšmekra pokru dosť hrýzlo svedomie - alebo je to len o peniazoch ??? to už nechám na Vás - ja sa prikláňam k tej prvej možnosti - radšej budte dobrým a podstivým hráčom ako bohatý sráčom v pokry - asi by som sa moc nechvastal koľko som vyhral - pardon nakradol, keby hrám tým druhým spôsobom :)
- d-macabre
- Založený: Jan 2008
EXPEKT - 6. miesto v Pokerman Omaha Freeroll
Ahojte.Prave som skoncil turnaj na krasnom siestom mieste z 61 ludi a som z toho cely happy.Mozno keby mi mati nedrizdala za chrbtom,tak by som to mozno aj vyssie dotiahol.Jednoducho som stastny z toho dovodu,,ze pokru sa venujem tak aktivnejsie treti den a iba texas holdemu.Zatial som ziadne prachy nevlozil a ani som nemienil a povedal som si,,ze ked chcem hrat o prachy,tak najskor si budem na to musiet zarobit a rozhodol som sa, ze zarobim na freeroloch.Podarilo sa,mam 3.18$ a pomaly ich chcem zveladovat :D...Prva hra omahy v zivote a 6. miesto..Sorry,chcel som sa podelit o stastie :-)
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
EXPEKT - 6. miesto v Pokerman Omaha Freeroll
Este som zabudol,,,moj nick na Expekte je DZEJTIII......sorry vsetkym, ktorim lezie moje stastie na nervy :))
- Spasskij
Re: EXPEKT - 6. miesto v Pokerman Omaha Freeroll
Gratulujem k peknemu zaciatku a prajem vela uspechov v dalsich turnajoch! Ta krivka stastia ma niekedy aj klesajucu tendenciu a netreba sa nechat znechutit :) gl, expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
Re: Re: EXPEKT - 6. miesto v Pokerman Omaha Freeroll
Diky moc...Za tri dni som nahral az az freerollov..mam nainstalovanych okolo 10 herni a expekt patri medzi naj.Nie koli tomu,,ze sa mi tam podarilo pekne umiestnit,,ale myslim vseobecne.V ostatnych herniach je vela sialencov,,moc ludi na freeroll a podobne,,ze tam to je fakt iba take lotto a s pokrom to moc spolocne nema.Podarilo sa mi aj umiestnit na 50 mieste z 2700 ludi,,,ale aj tak ma to nenaplnilo,,lebo ciel bol zarobit dolace :P a tak isto musim pochvalit expekt za dostacujuci casovy limit blindov..inde su to take rychlovky :D A este jedna vec, to som len ja taky sialenec, ze mam nainstalovanych okolo 10 herni,,,alebo vvas tu je viac??? priznajte sa :D
- Spasskij
aby si nebol smutný
ja som na tom podobne ako ty :)
ale tých herní mám len 5 :)
samozrejme každá má iný význam:
1.: treba si uvedomiť že poker je šport a zábava a tak by nemalo ísť len o peniaze - keď si všimneš, tak vo všeobecnosti na freerolloch tie výhry niesu nejaké veľké - veľké sa zdajú iba nám z toho dôvodu, že euro, alebo dolár je s našou korunou neporovnateľne silná mena - pre takého amíka 50 doláčov nič neznamená a preto sme len mi tzv. východný blok do toho taký zažratý a ženieme sa za peniazmi :)
Takže nebuď smutný, keď ich zase všetky prehráš, lebo na 75% ich určite prehráš :)
Zoznam a význam herní, ktoré používam:
1.: Pacific - čisto na zábavu - pri tom počte šialencov to ani inak nejde :)
2.: Poker4ever - taká pohoda a trošku tréning - herňa má krásny soft a veľmi príemne sa mi tam hrá
3.: Expekt - herňa kam chodím mastiť, keď mám chuť si zahrať poker - najkvalitnejšia herňa s najinteligentnejšími hráčmi - nieje tam toľko magorov som myslel ale to som si všimol, že ipoker vo všeobecnosti má kvalitné herne čo sa hráčov týka
4.: Fulltillt - sem chodím trénovať - neviem ale nejakým spôsobom je táto herňa pre mňa začarovaná - je to taká zvláštna herňa - nájdeš tu aj aj magorov aj kvalitu tak 50 - 50 v živote som sa tam ešte nikam nedostal - proste pre mňa zatial nedobytná herňa :)
5.: T6 .: Samozrejme že pokrovým fajnšmekrom tak ako mne nejde o peniaze :) a preto chodím drtiť freerolly sem - 2x denne 300 eurový, 2x dennne 500 eurový a 1x denne 1000 eurový freeroll - do tejto herne sa fakt neoplatí chodiť a ani tam nechodte pokiaľ nebudemmať dosť nachamtané :)
Inak ja vlastne vôbec nehrávam poker a vôbec ma to nebaví a už vôbec niesom závislák :))
ale tých herní mám len 5 :)
samozrejme každá má iný význam:
1.: treba si uvedomiť že poker je šport a zábava a tak by nemalo ísť len o peniaze - keď si všimneš, tak vo všeobecnosti na freerolloch tie výhry niesu nejaké veľké - veľké sa zdajú iba nám z toho dôvodu, že euro, alebo dolár je s našou korunou neporovnateľne silná mena - pre takého amíka 50 doláčov nič neznamená a preto sme len mi tzv. východný blok do toho taký zažratý a ženieme sa za peniazmi :)
Takže nebuď smutný, keď ich zase všetky prehráš, lebo na 75% ich určite prehráš :)
Zoznam a význam herní, ktoré používam:
1.: Pacific - čisto na zábavu - pri tom počte šialencov to ani inak nejde :)
2.: Poker4ever - taká pohoda a trošku tréning - herňa má krásny soft a veľmi príemne sa mi tam hrá
3.: Expekt - herňa kam chodím mastiť, keď mám chuť si zahrať poker - najkvalitnejšia herňa s najinteligentnejšími hráčmi - nieje tam toľko magorov som myslel ale to som si všimol, že ipoker vo všeobecnosti má kvalitné herne čo sa hráčov týka
4.: Fulltillt - sem chodím trénovať - neviem ale nejakým spôsobom je táto herňa pre mňa začarovaná - je to taká zvláštna herňa - nájdeš tu aj aj magorov aj kvalitu tak 50 - 50 v živote som sa tam ešte nikam nedostal - proste pre mňa zatial nedobytná herňa :)
5.: T6 .: Samozrejme že pokrovým fajnšmekrom tak ako mne nejde o peniaze :) a preto chodím drtiť freerolly sem - 2x denne 300 eurový, 2x dennne 500 eurový a 1x denne 1000 eurový freeroll - do tejto herne sa fakt neoplatí chodiť a ani tam nechodte pokiaľ nebudemmať dosť nachamtané :)
Inak ja vlastne vôbec nehrávam poker a vôbec ma to nebaví a už vôbec niesom závislák :))
- d-macabre
- Založený: Jan 2008
Re: Re: Re: EXPEKT - 6. miesto v Pokerman Omaha Freeroll
aj ja sa kludne mozem priznat ze hram pod nickom petike4,skpetike4,alebo na cd pokri ako jolika:ja som zaregnuty min.v 20tich herniach
- jolika
- Založený: Okt 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.