hra na malom blinde

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

hra na malom blinde

Odoslaťod petermailer 15 Mar 2010 21:49

Chcel by som Vas poprosit. pokial hraju viaceri hraci tj 2+ call oplati sa dorovnavat maly blind s horsimy kartami? ci vklad si nevsimat a hrat karty tak akoby som maly blind ani nedaval?
pripadne na velkom blinde ako hrat ak mam zle karty, super reise len trebars BB 1-2 call , dorovnat nie so slabsimi?
petermailer

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: hra na malom blinde

Odoslaťod keso26 15 Mar 2010 22:30

petermailer napísal:Chcel by som Vas poprosit. pokial hraju viaceri hraci tj 2+ call oplati sa dorovnavat maly blind s horsimy kartami? ci vklad si nevsimat a hrat karty tak akoby som maly blind ani nedaval?
pripadne na velkom blinde ako hrat ak mam zle karty, super reise len trebars BB 1-2 call , dorovnat nie so slabsimi?

..zalezi aj od efektivneho stacku, ale v zasade plati, ze pre zaciatocnika je urcite lepsie nedorovnavat, pretoze po flope mas najhorsiu poziciu a vela superov. Dorovnanie v tychto situaciach si vyzaduje mat dobre zvladnutu post flop hru.

Tiez nie je dobre dorovnavat ATC (any two cards), dobre su napr. spekulativne ruky ako suited connectory (76s, 98s a pod), gapery (86s, T8s a pod.) prip. 2 gapery (96s a pod.), ktore maju velky potencial v multiway potoch, pripadne broadway karty (kombinacie obrazkovych kariet T,J,Q,K,A)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod petermailer 15 Mar 2010 22:51

takze spojene karty mimo farby radsej zatial nehrat? pripadne dve karty rovnakej farby. lebo vacsinou si poviem ,ze ked mam spojene vo farbe tak to hram a kedze polku vstupu som uz dal uberam polku podmienky akoby :D
tj 67 mimo farby ; J2 vo farbe atd
petermailer

Založený: Mar 2009

Odoslaťod chytry 15 Mar 2010 23:36

Suited connectory od 65 hore dorovnavaj v neskorej pozicii ak pot nebol raisnuty. Pred flopom je SB neskora pozicia.
Ak na flope nedostanes open-straight draw, flush draw, alebo kombinaciu, tak foldni na hocijaky bet. Ked mas draw, pocitaj pot odds ale aj implied odds. Davaj ale pozor na postupky, ktore vyplnis len z dola. Tie ta mozu stat cely stack.
Pri dvoch limperoch uz su tvoje pot odds pred flopom 7:1 a implied odds obrovske. Ak je BB agresivny pred flopom a hrozi pri viacerych limperoch raise, tak zvaz.
chytry

Založený: Jan 2010

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!