Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Co tim sleduji?

Odoslaťod vlade 24 Feb 2008 18:10

je to sranda, niekedy sa neda s nicim vyhrat, vcera som si zahral jeden freezeout, nejaka kvalifikacia na san remo, prve 3 partie:

Ja AKs, maly bet, jeden dorovnal, na flop same hovadiny, tak som prisiel o prvu tretinu chips (mal TT).

Hned na to dalsia hra, ja QQ, zasa bet, zasa ma jeden dorovnal, troska sme sa raisovali ale na river prisla stvrta z farby co som nemal a bolo to A, tak som to tam foldol, ostalo mi 400 chips.

A hned na to posledna hra, zasa QQ ja bet, dalsi reraise allin, ja call, mal 99, na flop prisla 9, takze aj pre nepriazen osudu som v turnaji v ktorom som bol od zaciatku odsudeny na prehru vydrzal 3 hry :)

Tipujem ze keby som sa dostal do 4 hry, tak uz to nenechaju na nahodu a daju mi AA na ktore by som samozrejme vypadol :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Co tim sleduji?

Odoslaťod APminer 24 Feb 2008 18:10

na Titane ti to vraci, tak nebrec :-D
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

zaco???

Odoslaťod barto18 25 Feb 2008 13:31

na expekte mi z nicoho nic blokli account..ale nemali dovod, vsak som tam ani nehral.vcera to este ficalo a dnes nie....zaco?
barto18

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: zaco???

Odoslaťod keso26 25 Feb 2008 13:33

ked napises na support, tak Ti snad to tajomstvo prezradia :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: zaco???

Odoslaťod expekt 25 Feb 2008 15:55

Ake je vase username na expekte? Pozriem sa na VAs problem. Dakujem, expekt
expekt

Som nahnevany

Odoslaťod banalitka 25 Feb 2008 16:03

Support Expekt, tento vas vyhrazny mail ma dost zaskocil co tym sledujete?

Dear Customer,

As from this week and as part of a new initiative of our Age Verification Policy we are required by our Legal Department to perform weekly random age verification checks from our customer database.

Your name has come up in this random check and therefore we kindly request you to provide us with a copy of an official picture identity document (personal identification card or passport) which proves that you are not under 18 years of age. You can e-mail the copies to documents@expekt.com or fax them to +356 25401255. If you choose to e-mail scanned copies, we suggest to password protect the document using the username of your betting account so that only authorized Expekt.com staff can access the document. If you are faxing the copies, kindly ensure that the copies are not too dark so that the information is legible.
In either case kindly quote your betting account number for our reference.

We assure you that your personal data shall be treated as confidential and it will be processed strictly in accordance with our data protection policy. For more information on our data protection policy go to our homepage and click on our Privacy Policy link.

Expekt.com Company Limited is committed to ensuring that no persons under 18 years of age are allowed to play for real money on our site.

If we do not receive a suitable reply from you and/or we do not receive the requested documentation we will follow up this e-mail with a phonecall.

If it does result that you are underage we will immediately close your account and while we will refund your deposit we will not pay out any winnings as this is against law in Malta and against our policy to fight underage gambling.

If due to a reasonable suspicion we have closed your account but you are able to prove that you are not underage and/or that you were not underage when you gambled with us then please send an e-mail to documents@expekt.com quoting your betting account number and following receipt of the requested documentation proving your age we will promptly re-activate your account.

We thank you for your co-operation.

Regards
Stefan Mild
Verification Team
Expekt.com Ltd
banalitka

Založený: Okt 2007

Re: Som nahnevany >> banalitka

Odoslaťod expekt 25 Feb 2008 20:35

Nemusite sa vobec znepokojovat a ospravedlnujem sa za kolegov, ze ste obdrzali anglicku verziu namiesto slovenskej. Je mozne, ze mate nastavenu anglictinu ako jazyk pre korespondenciu na vasom ucte? Jedna sa o realizaciu noveho nariadenia Uradu pre kontrolu prevadzkovatelov internetovej zabavy, kde je velmi striktna poziadavka na dodrziavanie zakona o minimalnom veku pre vyuzivanie sluzieb poskytovanych nasou spolocnostou a to 18 rokov. Podla novych nariadeni sme povinny uskutocnit pravidelne nahodne kontroly v databaze nasich zakaznikov a vyziadat si aktualne kopie identifikacnych udajov, podla ktorych je mozne uskutocnit kontrolu veku. Tento email nie je v ziadnom pripade vyhrazny a prekad hovori o tom, ze ak nebudete reagovat na pisomnu poziadavku, budeme vas kontaktovat telefonicky. V pripade, ze by ste nesplnili poziadavku minimalneho veku tak vam bude vrateny vklad, ktory ste na svoj ucet zaslali, ale nie vyhry ktore ste mohli pripadne ziskat. Toto je podla zakonov zakazane. Vas ucet by bol v takomto pripade uzatvoreny. Ak splnate poziadavku veku minimalne 18 rokov samozrejme cela vec je bezpredmetna a na velmi dlhy cas sa s podobnym emailom nestretnete. Povinnost kontrolovat vek zakaznikov sa vztahuje na vsetkych prevadzkovatelov internetovej zabavy a zial ocitli ste sa medzi prvymi nahodne vybranymi zakaznikmi pre kontrolu v nasej spolocnosti. Este raz sa ospravedlnujeme za pripadne nedorozumenie zaslanim anglickej verzie.
expekt

to expekt

Odoslaťod APminer 25 Feb 2008 20:51

jen tak mimochodem - a vite taky, ze pozadovani a soucasne poskytovani kopie dokladu totoznosti je TRESTNE ?! Jak se to tedy da zaridit ???

Ja jsem mel 18 uz hluboko v minulem tisicileti, ale nahodna kontrola se muze trefit i na mne
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: to expekt APminer

Odoslaťod expekt 25 Feb 2008 21:13

Poskytnutie kopie identifikacneho dokladu pre overenie totoznosti nie je trestne v pripade, ze s druhou stranou uzatvarate obchodny vztah (a to sa pri otvarani hracskeho uctu, alebo overovani identity jeho majitela deje) a ak sucasne date druhej strane k tomuto suhlas (v nasich obchodnych podmienkach je toto taktiez zakotvene). Bezne sa kopie OP archivuju napriklad aj pri kupe mobilneho telefonu u mobilnych operatorov v SVK, takze skutocne tu nevidim ziadne riziko pre zakaznika zo strany zakonov.
expekt

Re: to expekt

Odoslaťod acvonmilan 25 Feb 2008 21:15

To mas APiku to samo, jako kdyz si jdes na panaka do baru - taky Te mohou zkontrolovat. A je na Tve dobrovolnosti, zda jim obcanku uzakzes, nebo ne. Ale pokud ne, tak Ti proste nenaliji...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!