Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Re: to expekt

Odoslaťod APminer 25 Feb 2008 21:27

to by nekdo mohl zkusit :-D

To expekt - jasne, ze to chapu ze strany ochrany aby nehrala osoba mladsi 18 let, ale jak muzete vedet, ze je to jeho obcanka =-O treba ji ma od kamose starsiho sourozence a co potom ???

PS to AC : rozdil je ukazat a poskytnout kopii ;-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Re: Re: to expekt

Odoslaťod acvonmilan 25 Feb 2008 21:33

B**n si taky nechava poslat obcanku pred prvni vyplatou z uctu. Nicmene v pripade Expektu by to spolu se zaslanim kopie byl soucasne i posledni vyber z uctu :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: Re: to expekt

Odoslaťod APminer 25 Feb 2008 21:42

na B**n jsem kdysi davno dal par $ a aj na ne zapomel

v sobotu jsem zjistil, ze tam mam asi 2,6$ a ve ctvrtek je buy 5+1 tak jsem si dal cash a mam tam 7,7$ :-D

takze jsem nic nevybiral ale jasne, ze jsem uz posilal foto OP, ale nektere udaje jsem zacernil
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Otazocka

Odoslaťod ondiiii 27 Feb 2008 13:49

Zacal som hrat poker a velmi ma to chytilo..
nehovorim ze zo mna nieco bude, ale najhorsi urcite nebudem..
len by som potreboval pomoct..
Ked vlozim peniaze.. na akom stole sa da hrat len sposobom, ze dam za vstup + poplatok a potom sa hraje uz len o ceny? aby som nemusel davat v priebehu hry nejaky USD zase.. Proste dam vstup a hram..
Mozno je to blba otazka.. mozno sa takymto sposobom hraju vsetky stoly, ale za opytanie nic nedam... diki moc
ondiiii

Založený: Feb 2008

ondiii

Odoslaťod chipfeeder 27 Feb 2008 14:06

evidentne blba otazka, ale takito blbci sme boli na zaciatku vsetci :)

ale ides na to logicky.

jednoducho si mozes sam vybrat , akym sposobom hrat.

cash games su take , kde vkladas v priebehu hry dalsie a dalsie peniaze.

sposobom, ktory tebe vyhovuje viac, sa hraju turnaje.
tie turnaje mas bud casovane (scheduled) alebo "sadnes a jedeeees" (sit and go (sng))

pri casovanom turnaji mas vyhlaseny cas jeho konania . zaregistrujes sa na turnaj, vlozis ciastku iba raz na zaciatku (buy in) a potom hras, kym vsetci superi nevypadnu a zostanes sam. peniaze vsetkych ucastnikov sa rozdelia a ti, co skoncia najvyssie beru najvacsie podiely.

sng turnaje sa lisia len v malickosti. nie je vyhlaseny cas konania , ale turnaj sa zacne, ked sa naplni jeho kapacita (pocet hracov). sng turnaje sa mozu hrat pri jednom stole, alebo pri viacerych.

casom samorejme prides na to, ze je vyhodne hravat aj viac turnajov paralelne vo viacerych oknach.

keby si niecomu nerozumel, kludne sa pytaj dalej. beriem iba 200 sk na hodinu :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007

Re: Otazocka

Odoslaťod SpongeBob 27 Feb 2008 14:10

ked v ľavo dole klikneš na turnaments tak máš možnosť prihlásiť sa do turnaja napríklad zaplatíš 1 dolár plus 0.10 dol. poplatok herne prihlási sa 700 ludí hráš o 700 dolárov na výhrach.ak klikneš cash game hráš u stola o realne peniaze hocikedy možeš po prehre peniaze z nova vložiť aj vybrať a odísť..clickneš na sit and go hráš to podla kolko miestny stol si zvolíš a tiež platíš len raz.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod jdobos 27 Feb 2008 14:14

Asi si hral cash games.Skus sit&go turnaje. Zaplatis jednorazovo napr. 0,5$ , hrate 10 a prvi traja si rozdelite bank.
jdobos

Založený: Sep 2007

$2,000,000 sa blíži

Odoslaťod expekt 28 Feb 2008 10:26

Blíži sa vynikajúci turnaj o 2M, startuje uz 2.marca o 21.00 hod.. Dnes mate moznost v kvalifikacii za 12+1 USD o 16.25 hod. a 17.25 hod. vyhrat 10 a 15 miesteniek do Stage 1 v hodnote 100+9 USD a odtial to je uz len kusok ku stolicke na hlavny turnaj (hodnota 1580 USD). Mate uz len par poslednych moznosti sa kvalifikovat za nizky buy-in. Stage 1 kvalifikacia sa hraje v sobotu o 21.35 hod.. gl
expekt

Re: $2,000,000 sa blíži

Odoslaťod vlade 28 Feb 2008 11:15

tak tak, da sa to vyhrat, ja som tiez isiel od 12$+1$ odtial do 160$+ neviem kolko a odtial na hlavny turnaj, celkom sa zadarilo, 12+1 na druhy krat a 160$ na prvy krat, easy :))
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod keso26 28 Feb 2008 14:06

myslim, ze ondiiii chce hrat turnaje a zda sa mi ze sa pytal na nieco ine, neplette mu hlavu s cash game, tie ako novacik aj tak este nemoze hrat.

Takze chces hrat turnaj, na ktorom si zaplatis len raz vstupne, to znamena, ze si musis vyberat turnaj s oznacenim freezout. Jeho opakom je re-buy/add-on turnaj, ktore podla toho co pises zatial hravat nechces, su oznacovane ako R/A. Este Ti napisem co presne znamena Re-buy a add-on.

Re-buy - moznost dokupit sa a pokracovat v turnaji, ci uz pri vypadnuti alebo ak mas menej chips, ako si mal na zaciatku, vacsinou do prvej prestavky v turnaji. Po prestavke sa s turnaja stava freezout. Ich pocet moze byt limitovany, ale aj nemusi.

Add-on - moznost dokupit pocas prvej prestavky vacsinou za rovnaku sumu rovnaky pocet chips ako si dostal na zaciatku turnaja, bez ohladu na vysku Tvojho stacku. Priklad : hras turnaj za 1+0,1 USD, na zaciatku dostanes 1500 chips, pocas prvej hodiny nahras 5260 chips, cez prestavku si mozes dokupit dalsich 1500 chips za 1USD, co znamena, ze Tvoj stack sa zvisi na 6760 chips.

freezout - turnaj, kde platis len startovne (iba pri registracii do turnaju a iba raz) ..nie je mozne sa dokupovat.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!