official sport thread

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: official sport thread

Odoslaťod roche01 17 Mar 2010 14:34

palo1973 napísal:Inak ak sa dobre pamatam z cias ked som sam premienal 11ky tak strelec nemoze zastat,spomalit pohyb ano,ale uplne zastat nie,ale mozno sa nieco zmenilo.Podla mna iregularny gol.

Tak to je naozaj sila :P Hlavne v tom treťom videu, ten hráč v bielom zastane, naznačí strelu, potom ešte raz a až na tretí pokus vystrelí. Nech sa nehnevajú, ale to môžu rovno poslať strieľať jedenástku do prázdnej brány a otázka bude, len či strelec bránu trafí alebo nie.
Ja sa do futbalových pravidiel detailne nevyznám, ale pripomína mi to neregulárnosť úderu v tenise, kedy dvojdotyk s loptičkou je povolený úder pokiaľ sa odohrá v jednom náprahu (čiže vo futbale strela v rámci jedného pohybu len napr. so spomalením) ale ak by som odohral loptičku ako dvojdotyk v rámci dvoch náprahov, tak je to už neregulérne. Ale to je len môj pohľad futbalového laika, takže možno to povolené je, aj keď podľa článku je to kontroverzná záležitosť.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod DevilMayCry 17 Mar 2010 14:48

palo1973 napísal:http://sportky.topky.sk/c/44037/video-brankar-v-brazilii-si-pri-penalte-zlomil-ruku

Inak ak sa dobre pamatam z cias ked som sam premienal 11ky tak strelec nemoze zastat,spomalit pohyb ano,ale uplne zastat nie,ale mozno sa nieco zmenilo.Podla mna iregularny gol.

Palo dobre si pamatas a nic sa nezmenilo. Pokial viem presne take nieco sa hovori aj v pravidlach. Neviem preco sa to toleruje.
:x
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod pegas1975x 17 Mar 2010 14:52

Robil som futbaloveho rozhodcu a mozem jednoznacne povedat ze je to proti pravidlam.
Fakt nechapem preco toto rozhodcovia uznali a uz vobec nechapem delegatov z futbaloveho zvazu ze to nenahlasili ako hrube chyby rozhodcov.
Keby som to urobil ja tak si nezapiskam par zapasov a mozno by ma preradili do nizsej sutaze.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod palo1973 17 Mar 2010 15:20

-inak nieco podobne urobil aj legendarny pan panenka,aj jeho upodozrievali ze to bolo neferove,a brankar sepp maier sa s nim asi 10 rokov nebavil,ale predsa len tito brazilcania to prehanaju,pripomina mi skor 7 metrovy hod v hadzanej

EDIT http://www.youtube.com/watch?v=BJTAVd9E ... re=related
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 17 Mar 2010 15:45

-je to asi 3 roky dozadu,susedske derby v najnizsej sutazi,na skoro vypredanom stadione sa tiesni asi 150 divakov,average stack je asi 2,2 promile,atmosfera husta,potrebujeme body na postup,prehravame 0:1,a rozhodca piska v druhom polcase prvu penaltu(vypil cez polcas 4 poldeci a zvysok flase ma slubene na cestu,plus este nieco k tomu),ja nervozny na lavicke nahradnikov,a nas hrac zahadzuje,vravim trenerovi,ze keby ma poslal skor mohlo byt 1:1,ten mi vravi,ze nech sa vystriedam sam,co aj robim,o chvilu vyrovnavame na 1:1 a nasledne asi v 75 min rozhodca piska druhu 11ku,suverenne beriem loptu a brankar chyta...

-v nadstavenom case,teda asi v 99 minute dalsia penalta,ja beriem loptu,ze ju idem niekomu dat a chalani sa vsetci otacaju prec a hlavy dole,kukam spytavym pohladom na trenera a aj ten sa otaca prec,mam asi o 10 rokov viac ako druhy najstarsi hrac,tak som si pomyslel,ze je cas prebrat zodpovednost a spomenul som si prave na panenku a posielam to tam "vrsovickym dloubakem"
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod emjayko 17 Mar 2010 17:08

palo1973 napísal:...

napinave az do konca pali to by ani hamlet nenapisal... akurat by ma zaujimalo preco najvacsia hviezda svojho teamu nehrala v zaklade :D
inak dneska FCB dufam ze ako jediny zachrania cest spanileskej lige ked uz baletaci su neschopní a sevilla jak by dal...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod palo1973 17 Mar 2010 18:05

-haha lebo najvacia hviezda ma paru uz len na 15 minut ;) ,inak moj dres uz visi pod stropom v krcme,som zistil,ze je cas skoncit ked trener je odo mna o 5 rokov mladsi
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod vlade 17 Mar 2010 19:44

hehe, ten pribeh je ako reklama na Johny Walker co chodila volakedy, Roberto Baggio ked nedal 11-ku :good:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod palo1973 14 Apr 2010 09:31

-od tychto dvoch panov som ani ine necakal,hracom ako satan ci u kolegov jagr nesiahaju ani po clenky :bad:

http://sportky.topky.sk/c/45420/gaborik ... s-nepomozu

EDIT:

http://sportky.topky.sk/c/45409/satan-b ... siel-na-ms
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 12 Máj 2010 10:13

akokeby mi hovoril z duse,plati aj pre nasich hracov

Hrajúce legenda českého hokeja sa pustila aj do kritiky množstva ospravedlnených hráčov. "Mali by sa uvedomiť jednu vec, že hráči ako Výborný, Dopita, Patera a Martin Procházka vyhrávali šampionáty a vďaka týmto hráčom sa ti mladí dostali do NHL," vyhlásil Jágr.

"Ťažko by si niekto vybral českého hráča do NHL, keby vtedy tie šampionáty nevyhrávali. Je škoda, že mladí hráči na to zabudli. Teraz by mali zase otvoriť oni dvere tým ostatným. Ale to si každý musí siahnuť do svedomia," vyhlásil.

Napríklad Rusom na turnaje jazdia všetky hviezdy, ktoré sú k dispozícii. "Nejde o českú a ruskú povahu. Ja sa znova vrátim k tomu, aký boli borci Dopita, Patera, Procházka, Výborný, Ručinský. Koľko mali šampionátov a nikto ich nemusel prehovárať. Alebo Reichel. Tým by tí mladí hráči mali bozkávať zadok," nebral si servítky Jágr.
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!