AnoPoker
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
AnoPoker
Len tak pre zaujimavost,mozem zdokumentovat,Do danej herne som robil prevod cez kreditku,strhlo mi to dva krat rovnaku sumu,ale pripisalo na ucet iba raz,po reklamacii mi odpisali ze to presetria,potom sa neozvali..uplynulo par mesiacov...s tou hernou som skoncil.
- 1menem
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: AnoPoker
Co by si cakal od Slovakov???
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
stanley100 napísal:Co by si cakal od Slovakov???
tak to ano kamo si ma pobavil
- korelus
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
AnoPoker vlastní Pavol Rusko.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:AnoPoker vlastní Pavol Rusko.
.nevlastni
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:TomMolivan napísal:AnoPoker vlastní Pavol Rusko.
.nevlastni
a kto to vlastní?
ja ako som to rýchlo naistaloval tak som to po 10 min aj rýchlo odinštaloval
- 202mateo202
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 16 krát/1 krát
.pokial viem tak ich je viac co to maju spolu a su z okolia dubnice
-
.lol, mea culpa
-
Tak sa podelim o svoju skusenost s touto hernou. Zaregistroval som sa tam len nedavno. Par tyzdnov sa mi celkom darilo. Niekolko badbeatov ma sice dost "vyzmykalo", no v celkovom hodnoteni som bol celkom uspesny. Dnes rano som sa rozhodol, ze si cast zisku vyberiem. Od tohto momentu sa vsak deju neuveritelne veci, ktore som nezazil za cele tyzdne hrania v tejto herni. Schvalne som si z HH vsetko zratal. Odohral som (od vyberu) 95 hand. V nich som dostal na ruku 34 x dvojku a 27 krat trojku. Z 95 hand som vyhral 4, z toho 2 na BB po tom, co vsetci zlozili. Opakujem, ze par tyzdnov som bol na tom velmi dobre. Moja najlepsia ruka bola AJ vo farbe (prehra so 44). Z 23 hand, ktore som odohral (nezlozil pred flopom) som dokazal spravit par 3 x...
Nejde mi o to kolko penazi som prehral. Ide o to akym sposobom. Ziadne badbeaty, ale od uskutocnenia vyberu totalna neschopnost spravit co len par, absolutna frustracia zo sustavneho dostavania 72, 42, 92, 63, no proste cohokolvek s dvojkou ci trojkou. Takyto obrat v hre som este nezazil a nikto ma nepresvedci, ze rozdavanie kariet (aspon v tejto herni) nie je prinajmensom podozrive.
Dalej si herna odo mna vyziadala nasledovne dokumenty, ako potvrdenie mojho uctu (az po ziadosti o vyber):
photocopy of both front and back of the credit card used as depositing method
photocopy of an identification document (ID card, passport, drivers license)
Ako mozem niekomu poslat obojstrannu fotokopiu mojej kreditky s fotokopiou OP? Ved to si potom mozu nakupovat na moj ucet co len chcu! Z P****Stars som peniaze vybral bez problemov. Len som vybral metodu vyberu na kreditku, z ktorej bol uskutocneny vklad a za par dni som mal peniaze na ucte. To, co ziadaju v AnoPoker je pre mna prilis velke riziko, ktore odmietam podstupit. Cize s touto hernou som skoncil, aj ked pridem o nahrate peniaze.
A to nehovorim o "slovenskej" mutacii ich software, kde je v slovencine niekolko anglickych ci nemeckych slov. Asi fakt nema zmysel skusat tieto male neoverene herne a lepsie bude hrat na tych velkych a spolahlivych.
To je moja skusenost s touto hernou.
Nejde mi o to kolko penazi som prehral. Ide o to akym sposobom. Ziadne badbeaty, ale od uskutocnenia vyberu totalna neschopnost spravit co len par, absolutna frustracia zo sustavneho dostavania 72, 42, 92, 63, no proste cohokolvek s dvojkou ci trojkou. Takyto obrat v hre som este nezazil a nikto ma nepresvedci, ze rozdavanie kariet (aspon v tejto herni) nie je prinajmensom podozrive.
Dalej si herna odo mna vyziadala nasledovne dokumenty, ako potvrdenie mojho uctu (az po ziadosti o vyber):
photocopy of both front and back of the credit card used as depositing method
photocopy of an identification document (ID card, passport, drivers license)
Ako mozem niekomu poslat obojstrannu fotokopiu mojej kreditky s fotokopiou OP? Ved to si potom mozu nakupovat na moj ucet co len chcu! Z P****Stars som peniaze vybral bez problemov. Len som vybral metodu vyberu na kreditku, z ktorej bol uskutocneny vklad a za par dni som mal peniaze na ucte. To, co ziadaju v AnoPoker je pre mna prilis velke riziko, ktore odmietam podstupit. Cize s touto hernou som skoncil, aj ked pridem o nahrate peniaze.
A to nehovorim o "slovenskej" mutacii ich software, kde je v slovencine niekolko anglickych ci nemeckych slov. Asi fakt nema zmysel skusat tieto male neoverene herne a lepsie bude hrat na tych velkych a spolahlivych.
To je moja skusenost s touto hernou.
- Za tento príspevok od Vialli poďakovali - 3:
- ___Mortylen___, poldinhoo, w4444x
- Vialli
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.