10 charakteristických vlastností úspešného pokrového hráča

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

10 charakteristických vlastností úspešného pokrového hráča

Odoslaťod admin 18 Mar 2010 00:49

Diskusia k článku: 10 charakteristických vlastností úspešného pokrového hráča

Každý, kto to s pokrom myslí aspoň trošku vážne by chcel o sebe počuť že je kvalitný, alebo ešte lepšie úspešný. Čo potrebujete vedieť, čo zdokonaliť a čo tomu obetovať aby ste počuli na svoju adresu tieto slová? V článku si rozoberieme 10 neodmysliteľných charakteristík pokrového hráča.

Nadpisom sa možno zdá, že kto si prečíta 10 charekteristík kvalitného pokrového hráča a trochu sa posnaží, bude do pár týždňov naozaj vysoko nadpriemerný hráč. No sklamem vás. Na zvládnutie všetkého čo sa tu bude písať potrebujete veľa času. Každá z 10 charekteristík za sebou skrýva množstvo vecí, ktoré potrebujete zvládnuť, alebo to musíte mať prírodou dané. Keby to bolo také jednoduché, tak aj ja sa radím do minimálne Európskej špičky a nesedím tu pri písaní článku :). Každopádne, tomu kto má danosti a obetuje dostatok času môžu tieto riadky pomôcť k tomu, aby si uvedomil, čo všetko pokrová kariéra obsahuje a tak sa bližšie posunúť k métam po ktorých túži.

K písaniu tohto článku som preštudoval množstvo zdrojov ktoré sa podobnou analýzou zaoberajú a vo väčšine prípadov sa zhodnú na týchto 10 základných charakteristikách kvalitného pokrového hráča.

1. Dostatok času

Ako pri každom športe, remesle či profesii musíte mať na zdokonalovanie sa vo svojej činnosti čas. Presne tak je tomu i pri pokri. Veď...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: 10 charakteristických vlastností úspešného pokrového hráča

Odoslaťod martinique39 18 Mar 2010 08:24

a co psycholog?

teda nemyslim, co hovori psyholog autora :) aby ma zase niekto neobvinoval. ale ci nemusi byt dobry hrac aj dobry psycholog, manipulator, schopnost empatie atd. ... jednoducho psychologicka stranka pokru?
martinique39

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Re: 10 charakteristických vlastností úspešného pokrového hráča

Odoslaťod korelus 23 Mar 2010 00:06

je to pekne a presne napisane zacal som poker hrat asi pred mesiacom najskor som som vlozil par euro na ucet s tym ze pred par rokmy som to hral pri pieskovisku ako to dopadlo no rozbil som to zavhvilku :-)a proste mi nedalo a pozrel som si o com poker je a ani jednu s tychto vlastnosti.po mesiaci studovania skusania ucenia a hlavne neunasanim sa s nejakym parom niekde na flope:-) proste snazim sa mam odohrate uz par 100 hodin a par hodin citania for teraz mi dojde kniha na meniny :wall: tak zasa budem mat co vylepsovat.toto je hra pre mna skusal som vsetko mozne od ruliet automatov atd ale jedine tu stojim ja a niekto iny nie len masina ktora je naprogramovana ma osklbat a prave preto ma poker dostal neni nad to sa ucit v hrach na svojich chybach a vylepsovat svoju strategiu 8-) teraz vidim na sebe ze som sa o dost zlepsil hravam SNG zatial o mensie peniaze ale ide to a freerol a na takeho novaacika som celkom casto pri finalovom stole.to je vsetko proste kto nechce dat vsetko zo seba do pokru nech ani do toho nejde.ps pravopis neodsudzujte som uz zniceny dnes mam tak 8 hodin hrania za sebou :ROFL:

Za tento príspevok od korelus poďakovali :
kefirko
korelus

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!