Poker Stars
Re: Poker Stars
pridem domov, ze si vecer zahram, zapnem PC a zistim, ze turnaj ide o 19.00! ziadna info vopred???
-
falesh - Príspevky: 59
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
hmm, kua. Problem bol asi ten, ze niekde sa uz menil zimny cas na letny, pravdepodobne aj tam kde ma sidlo herna P****Stars a preto sa to posunulo. Dufam ze vyriesime do dalsieho turnaja.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:hmm, kua. Problem bol asi ten, ze niekde sa uz menil zimny cas na letny, pravdepodobne aj tam kde ma sidlo herna P****Stars a preto sa to posunulo. Dufam ze vyriesime do dalsieho turnaja.
dufam aj ja lebo tentokrat sa mi z 230 nepodarilo vratit do hry takze -3,30usd
-
falesh - Príspevky: 59
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
cau lidi mam otazku . poslal sem sem z visa karty na ps ucet penize a kdyz sem je vybral tak nevim jestli sem udelal dobre ze sem to vybral zase na visa ucet ( kde bylo napsany cislo karty a ne cislo bankovniho uctu ) misto toho abych udelal primej bankovni prevod . takze nevim jestli sem to udelal dobre a pokud ne jestli se penize zase prictou zpet na ps ucet
- Rendy.cz
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rendy.cz napísal:cau lidi mam otazku . poslal sem sem z visa karty na ps ucet penize a kdyz sem je vybral tak nevim jestli sem udelal dobre ze sem to vybral zase na visa ucet ( kde bylo napsany cislo karty a ne cislo bankovniho uctu ) misto toho abych udelal primej bankovni prevod . takze nevim jestli sem to udelal dobre a pokud ne jestli se penize zase prictou zpet na ps ucet
Nic sa neboj, spravil si dobre...tie peniaze ti pridu v pohode na bankovy ucet..je to uplne bezny sposob, o trochu rychlejsi a jednoduchsi na formality ako bank transfer. A ak by sa nahodou stala niekde chyba tak sa ti peniaze vratia na PS ucet, nehrozi aby sa ti stratili niekde na ceste .
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
chlape ani nevis jak si me potesil :-) :-) dik za odpoved
- Rendy.cz
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Neviete kde sa na P****Stars da vidiet ake mam vyhrate tikety?? Mam ticket do stepu 2, ale nikde to nevidim. Bud som slepy, alebo to nikde nie je... Samozrejme do turnaja sa s nim prihlasit da, ale ked ich mam viac, to si mam vsetky pamatat??
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Requests > Tournament Tickets
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:Requests > Tournament Tickets
Dakujem konik, tak predsa som slepy... Ale mohli do dat niekde do cashiera, tiez by to bolo logickejsie.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Dobry den,
vyhral som na PS nejaky freeroll a $$ som potom vcelku znasobil, az nastala chvila, kedy sa pyta cashout Pri potvrdeni cash outu to na mna vyblaflo nejaky tabulku, ze som este nevyuzil ziadny deposit bonus (nic som tam este nedepositol), a preto sa pytam, ci by ste mi vedeli poradit nejaku (najlepsiu) akciu
vyhral som na PS nejaky freeroll a $$ som potom vcelku znasobil, az nastala chvila, kedy sa pyta cashout Pri potvrdeni cash outu to na mna vyblaflo nejaky tabulku, ze som este nevyuzil ziadny deposit bonus (nic som tam este nedepositol), a preto sa pytam, ci by ste mi vedeli poradit nejaku (najlepsiu) akciu
- Elerox
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.