matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

matiho blog

Odoslaťod matiapag 20 Mar 2010 20:47

Zdravim! Rozhodol som sa, ze napriek vsetkemu sa mi moj blog tu na tejto stranke zide. Napriek vsetkemu preto, pretoze ja v skutocnosti este nie som pokrovy hrac ;) Asi sa zasmejete, ale ja nemam ani 18 rokov, aby som sa vobec mohol niecim takym nazyvat. V skutocnosti mi taha na 17 a od rodicov mam zakazane hrat na nete o real cash, to mozem iba live (co je trosku cudne, ale respektujem...) V kazdom pripade ma tato hra neskutocne bavi (ano, na nete iba o zapalky) a sledujem dianie ci uz na CZ/SK, alebo svetovej scene... V poslednej dobe vsak zacinam hlbsie chapat vsetky suvislosti, co sa tyka strategii, matematiky, psychologie a celkovo pokru. Chcel by som sa preto s vami podelit o postrehy, handy. nazory, aby ked raz budem mat tych 18 (o 474 dni) som bol plne pripraveny real-money-online-poker!

Ako prvu otazku mam na Vas - co si o tom myslite, ze ja, ako neplnolety stredoskolak sa zaujimam viac o poker, ako o skolu, pricom na znamkach sa to neprejavuje vobec negativne. Iba svoj volny cas sustredim namiesto mnozstva veci na jednu konkretnu :) Co sa levelov, na ktorych hravam, tyka, tak su to SnG od 1-5€, popripade CG 1-2/2-4 c... Myslite si, ze robim hlupost a je to len akasi tuzba podobat sa na dospelych a uspesnych hracov? Alebo je v tom nieco viac a podstivym studiom a trenovanim sa mozem dostat na nejaku vyssiu uroven? Totiz venoval som sa uz mnohym veciam, o ktorych som si myslel, ze sa ich nikdy nevzdam (napr. Magic: The Gathering, Counter-Strike...) a stale sa to nejako zvrtlo. Spomedzi vsetkych tychto veci, ktore som vyskusal, je na pokri jednoznacne najuzasnejsia rozsirenost - napr. v nasom rocniku na gympli hra poker asi 95% chlapcov, v nasej triede nehra zo 16 chalanov iba 1, co nahradza niekolko dievcat ;)

Ak Vam pride tento blog zbytocny, OK, ja sa vratim... o 474 dni :P
Naposledy upravil matiapag dňa 07 Aug 2013 18:17, celkovo upravené 5 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod popoBA 20 Mar 2010 21:10

hlavne by ma zaujimalo ze kde v akom klube ti dovolia hrat live ked nemas 18.ci len tak s kamosmi hras?
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 20 Mar 2010 21:14

jj, vacsinou u niektoreho kamosa doma, ale u nas v meste su tie pokrove kluby take..ehm, komorne :) Ze tam proste pustia hocikoho pokial nema nejaku zlu reputaciu alebo tak :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 20 Mar 2010 22:28

matiapag napísal:
zaujimam sa viac o poker, ako o skolu, pricom na znamkach sa to neprejavuje vobec negativne

Pokial je to tak ako hovoris, nevidim v tom problem.

matiapag napísal: Iba svoj volny cas sustredim namiesto mnozstva veci na jednu konkretnu

Netreba sa venovat iba pokru. Volny cas treba vyplnit hlavne nejakymi pohybovymi aktivitami, pretoze ako pokrovy hrac toho dost nasedis za PC a pohyb bude jednoznacne chybat.

matiapag napísal:podstivym studiom a trenovanim sa mozem dostat na nejaku vyssiu uroven?

Mozes si vytvorit vyborne teoreticke zaklady ked nabehnes na real stoly ale nezabudaj, ze zapasova prax je zapasova prax :)

matiapag napísal:Totiz venoval som sa uz mnohym veciam, o ktorych som si myslel, ze sa ich nikdy nevzdam a stale sa to nejako zvrtlo.

Poker je beh na dlhu trat. Hlavne teda CG. Zo zaciatku tomu treba venovat vela vela casu a potom postupne pridavat :) Takze ak sa tomu chces venovat trosku serioznejsie....

Prajem :gl: Nech Ti ten entuziazmus vydrzi! :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 20 Mar 2010 22:37

este by som si mozno na tvojom mieste ujasnil co chces preferovat ci cg alebo sng pripadne mtt.byt dobry vo vsetkom naraz je dost tazke ak vobec realne.vyber si najprv jedno z toho a tomu venuj najviac casu
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod dawidsvk 20 Mar 2010 22:47

vdaka pokri na facebooku sa tu zacina pisat stale viac a viac ludi ktory nemaju 18 :) ale to je mimo temy. ja som tiez zacinal hrat poker ked mi chybalo pol roka do 18 :) Studuj, analyzuj, citaj a ked budes mat 18 tak to mozes rozbalit naplno :)
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod josipjs 20 Mar 2010 22:53

ja som 9rocne dievca a na fulltilte hram najvyssie mozne stavky, len neviem dobre po anglicky tak mi nerozumeju a myslia si ze so so svedska lebo si neviem zmenit vlajku :( poradi mi niekto?

inac prajem vela stastia a dosiahens to tam kde ja, to je tvoj sen vsak?
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod dawidsvk 20 Mar 2010 22:56

josipjs napísal:ja som 9rocne dievca a na fulltilte hram najvyssie mozne stavky, len neviem dobre po anglicky tak mi nerozumeju a myslia si ze so so svedska lebo si neviem zmenit vlajku :( poradi mi niekto?

a zahada je vyriesena :)
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 20 Mar 2010 22:57

V prvom rade diky za nazory! Co sa tyka volneho casu, tak som to myslel tak, ze som mal proste nejake zaluby ako spominany magic a pod., co mi zaberalo velmi vela casu... Teraz som prakticky so vsetkym skoncil, cize mam viac casu na poker. Uvedomujem si, ze fyzicka kondicia je pre poker dolezita a planujem na tom zamakat ;)
Co sa rozdielov medzi CG, SnG a MTT tyka, tak v tom veru este nemam jasno ... Ked ideme hrat s kamosmi, oni stale chcu iba SnG, ja ich stale nahovaram na CG a ked sa ku mne niekto prida, tak sa mi to aj podari, ale neviem, ake to bude na online. Nechcem to porovnavat s play-chipmi, viem, ze sa to neda, ale svojim sposobom ma fascinuju vsetky tri kategorie. Na CG milujem ten pocit, ze pri kazdom vyhranom pote si mozem vychutnat, ze som zasa raz bohatsi :) SnG, neviem preco, ale v mojom "podvedomi" su ulozene ako nejaka lahsia cast pokru, mozno preto, ze dost vela zaciatocnikov co poznam a hraju online ich hravaju radsej ako CG, ale to by som najskor musel vsetko okusit a az potom porovnavat. No a MTT, to povazujem jednoznacne za najnarocnejsiu a preto aj najvyzyvavejsiu variantu pokru, asi kazdy PRO chce vyhrat, alebo sa aspon dobre umiestnit na nejakom velkom turnaji, ci uz online, alebo live a ako sa zda, prave vysledky na takychto turnajoch si media a cela pokrova verejnost najviac vsima, mozno este tal extra-high-stakes online CG hracov ako Durrrr, Townsend a spol. Takze v tomto naozaj nemam jasno, ale zatial som viac nakloneny ku CG.
a este btw: odnaucil som sa hrat poker na fb. Uroven tamojsich hracov sa neda ani porovnat s tymi, ktori hraju o playchipy na fulltilte, aj ked je pravda, ze prave ten FB Zynga poker bol prvy online, ktory som hraval. Navyse ponuka ci uz typov pokru alebo stolov na fulltilte je naozaj velka, cize takto mozem ako-tak aspon trenovat z kazdeho rozku trosku. Ale to sa da iba na tych vyssich leveloch, stale tam je vela ludi, co hraju poker ako kocky...
josipjs, mas pravdu, necakal som, ze vsetci budu moju situaciu chapat, ale mozno je to len z toho dovodu, ze vy velki dospelaci ked ste boli v mojom veku, tak najviac co ste hravali bola sedma o 50h :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod josipjs 20 Mar 2010 23:14

matiapag napísal:josipjs, mas pravdu, necakal som, ze vsetci budu moju situaciu chapat, ale mozno je to len z toho dovodu, ze vy velki dospelaci ked ste boli v mojom veku, tak najviac co ste hravali bola sedma o 50h :)

Neravim ze nechapem, podla man chapem tvoju situaciu lepsie ako ty, ale ja odpisujem takymto sposobom, nemam chut pisat rozsiahle essaye na forum, ked uz tak potom iba ak cez Sukromu spravu tak popr. ma kotaktuj tam :D
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!