Mam nasledujici hru jedna se o 100E turnaj.
Chtel jsem se zeptat jak takovouto handu nejlip zahrat v turnaji tohoto formatu.
Hrac herr omark byl celkem agrasivni dlouhou dobu byl BS a jednu hru sem se na nem zdvojil s A7s proti jeho dorovnanym JTo.
Asi to byl z me strany otresna hra , tak bych potreboval radu jak to priste zahrat lepe.
herr omark Ante (30.00)
Small Blind: shoshana o (300.00)
Big Blind: pbot (600.00)
Hrk_gFx was dealt: Kc - Ac
UTG Fold
UTG+1 Fold
Hrk_gFx Raise (1,500.00)
UTG+4 Call (1,500.00)
CO Fold
Button - herr omark Call (1,500.00)
SB Fold
BB Fold
Flop Js - As - 9d
Hrk_gFx Bet (4,230.00)
UTG+4 Fold
herr omark All-In (10,539.00)
Hrk_gFx Call (6,309.00)
Turn Js - As - 9d - Kh
River Js - As - 9d - Kh - Jd
Hrk_gFx shows: Kc - Ac (two pairs, Aces and Kings)
herr omark shows: 9h - Jh (a full house, Jacks full of Nines)
herr omark wins: 26,718.00 (with a full house, Jacks full of Nines)
Po tehle hre samozrejme nasledovalo muj push z UTG s AKo do KK soupere a byl jsem venku
PS: omlouvam se ze to neni prehlednejsi ale zadny konvertor co znam mi tenot format nechce vzit a ani HM ho nebere.
50k Guarantee, rozhodujici hra
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: 50k Guarantee, rozhodujici hra
-Utg+4 to je nejaka nova pozicia? ,nepises vysku stackov teba a utg+4,ale zahral si to standartne,ja by som dal zrejme o nieco mensi cbet,prave preto aby som akgresivneho hraca ako pana omara popisesujes vyprovokoval k pushu s nejakou draw,ci slabsim esom alebo s niecim horsim,to ze trafil 2 pair na flope nemozes predpokladat,imo wp
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: 50k Guarantee, rozhodujici hra
palo1973 napísal:-Utg+4 to je nejaka nova pozicia? ,nepises vysku stackov teba a utg+4,ale zahral si to standartne,ja by som dal zrejme o nieco mensi cbet,prave preto aby som akgresivneho hraca ako pana omara popisesujes vyprovokoval k pushu s nejakou draw,ci slabsim esom alebo s niecim horsim,to ze trafil 2 pair na flope nemozes predpokladat,imo wp
Tam byli jmena a nevedel jsem jak tohle pojmenovat jeste v tomhle nejsem moc zbehly. btw neni to nahodou hj?
No pana sem tipoval na slabsi eso.
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.