Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: vyrussssss

Odoslaťod vlade 11 Mar 2008 22:45

Vybrané slová po V

vysoký, zvyk, vy, vykať, výr (sova), výskať, vyť (vlk vyje), vy (predpona), vyžla, vydra, vyhňa, výsosť, zvyšok, výskyt, výživa, výťah, vyučovanie, výpočet, výraz, vyrážka, výskum, výstava
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

vlade

Odoslaťod APminer 11 Mar 2008 22:56

vyrus nebo virus :-D
kdyz to nejede, tak to nejede ;-) gramatika bokem :-D
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

haha..

Odoslaťod Palec 11 Mar 2008 22:58

kopec srandy.. sam sa zasmejem.. ale tie vybrane slova si mal z znetu vsak :D:D:D:D nie vazne.. je stym problem .. a neviem co s tym
Palec

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: haha..

Odoslaťod vlade 11 Mar 2008 23:05

Ja s tym problem nemam, moj antivirus tam nehlasi ziadny takyto problem a pochybujem ze si dovolil jeden z najvacsich distributorov poker software (iPoker) davat virus do svojich suborov (CD poker, expekt).

Antivirus funguje na principe vyhladavania podozrivych konstrukcii v spustatelnych (.exe) suboroch podla nejakych pravidiel. To znamena ze sa moze ja pomylit (viem to podla toho ze raz som spravil jeden programcek ktory mi to oznacovalo ako virus, ale samozrejme to nebol (aspon to nebol zamer)).
vlade

vlade

Odoslaťod Palec 11 Mar 2008 23:12

\SetupPoker(2).exe.part nemohl být uložen, protože nemohl být přečten zdrojový soubor.
... mal si pravdu.. VIR to nebol .. dajaky kod lebo cosi .. ale tahat mi to nejde.. :( ,.. asi len NODu sa nieco nepacilo.. preinstalujem ho.. ale dik za trpezlivost.. sorry ze som robil take halo kvoli tomu.. ale znepokojilo ma to bo tam mam svoje osobne udaje.. zatim..
Palec

Otazka?

Odoslaťod ondiiii 12 Mar 2008 08:13

Mam otazku..
Vcera mi pisali z expektu, ze ked chcem niekedy vybrat peniaze musim im tam poslat naskenovany obciansky preukaz aj kreditnu kartu..
zda sa mi to vsetko nejake podozrive..
ako to vlastne s tymi vybermi je??? dakujem za odpoved..
ondiiii

Re: Otazka?

Odoslaťod SpongeBob 12 Mar 2008 08:24

dávnejšie to nebolo treba .teraz sa menili zákony a už je to potrebné a žiadajú to ale len raz potom možeš vyberať bez problémov.flexibilita a rychlosť výberov je na jednotku.do dvoch dní máš peniaze na učte.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Otazka?

Odoslaťod vlade 12 Mar 2008 15:47

Neni sa coho bat, v herniach sa s tvojimi udajmi zaobchadza podobne ako v banke, cize maximalne utajenie, udaje s OP su v pohode, to neni ako zneuzit, ale na kreditnej karte je dobre si v nejakom grafickom programe pre istotu "zaciernit" niektore z cisiel.

Tieto udaje su potrebne aj v banke, bez OP ti tak isto nedovolia z tvojho uctu vyberat peniaze.
vlade

freerolly

Odoslaťod igy94 12 Mar 2008 18:00

preco je na expekte uz tak malo freerollov?
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

support

Odoslaťod APminer 12 Mar 2008 19:31

dejte si tu hernu do poradku !!! porad jsou nejake problemy :-||

napr. dnes mi to porad v Lobby - Tournament - All ukazuje pouze max 2 turnaje :-!

mam pocit, ze iPoker pomalu konci - aspon u mne :(
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!