Expekt Poker
Re: vyrussssss
Vybrané slová po V
vysoký, zvyk, vy, vykať, výr (sova), výskať, vyť (vlk vyje), vy (predpona), vyžla, vydra, vyhňa, výsosť, zvyšok, výskyt, výživa, výťah, vyučovanie, výpočet, výraz, vyrážka, výskum, výstava
vysoký, zvyk, vy, vykať, výr (sova), výskať, vyť (vlk vyje), vy (predpona), vyžla, vydra, vyhňa, výsosť, zvyšok, výskyt, výživa, výťah, vyučovanie, výpočet, výraz, vyrážka, výskum, výstava
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: haha..
Ja s tym problem nemam, moj antivirus tam nehlasi ziadny takyto problem a pochybujem ze si dovolil jeden z najvacsich distributorov poker software (iPoker) davat virus do svojich suborov (CD poker, expekt).
Antivirus funguje na principe vyhladavania podozrivych konstrukcii v spustatelnych (.exe) suboroch podla nejakych pravidiel. To znamena ze sa moze ja pomylit (viem to podla toho ze raz som spravil jeden programcek ktory mi to oznacovalo ako virus, ale samozrejme to nebol (aspon to nebol zamer)).
Antivirus funguje na principe vyhladavania podozrivych konstrukcii v spustatelnych (.exe) suboroch podla nejakych pravidiel. To znamena ze sa moze ja pomylit (viem to podla toho ze raz som spravil jeden programcek ktory mi to oznacovalo ako virus, ale samozrejme to nebol (aspon to nebol zamer)).
- vlade
vlade
\SetupPoker(2).exe.part nemohl být uložen, protože nemohl být přečten zdrojový soubor.
... mal si pravdu.. VIR to nebol .. dajaky kod lebo cosi .. ale tahat mi to nejde.. :( ,.. asi len NODu sa nieco nepacilo.. preinstalujem ho.. ale dik za trpezlivost.. sorry ze som robil take halo kvoli tomu.. ale znepokojilo ma to bo tam mam svoje osobne udaje.. zatim..
... mal si pravdu.. VIR to nebol .. dajaky kod lebo cosi .. ale tahat mi to nejde.. :( ,.. asi len NODu sa nieco nepacilo.. preinstalujem ho.. ale dik za trpezlivost.. sorry ze som robil take halo kvoli tomu.. ale znepokojilo ma to bo tam mam svoje osobne udaje.. zatim..
- Palec
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Otazka?
Mam otazku..
Vcera mi pisali z expektu, ze ked chcem niekedy vybrat peniaze musim im tam poslat naskenovany obciansky preukaz aj kreditnu kartu..
zda sa mi to vsetko nejake podozrive..
ako to vlastne s tymi vybermi je??? dakujem za odpoved..
Vcera mi pisali z expektu, ze ked chcem niekedy vybrat peniaze musim im tam poslat naskenovany obciansky preukaz aj kreditnu kartu..
zda sa mi to vsetko nejake podozrive..
ako to vlastne s tymi vybermi je??? dakujem za odpoved..
- ondiiii
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Otazka?
dávnejšie to nebolo treba .teraz sa menili zákony a už je to potrebné a žiadajú to ale len raz potom možeš vyberať bez problémov.flexibilita a rychlosť výberov je na jednotku.do dvoch dní máš peniaze na učte.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Otazka?
Neni sa coho bat, v herniach sa s tvojimi udajmi zaobchadza podobne ako v banke, cize maximalne utajenie, udaje s OP su v pohode, to neni ako zneuzit, ale na kreditnej karte je dobre si v nejakom grafickom programe pre istotu "zaciernit" niektore z cisiel.
Tieto udaje su potrebne aj v banke, bez OP ti tak isto nedovolia z tvojho uctu vyberat peniaze.
Tieto udaje su potrebne aj v banke, bez OP ti tak isto nedovolia z tvojho uctu vyberat peniaze.
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.