Expekt Poker
Re: support
toto sa stava aj mne, vacsinou staci vypnut alebo zapnut hernu, myslim ze s tymto nema expekt nic spolocne, to je chyba na strane iPokru, stava sa mi to aj na titane aj na CD
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: support
ja musel reinstal po 20 minutach live chat :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
problem
Jedna sa o to ze som preinštaloval PC a chcel som nainštalovat hernu. Dal som download a spusteni mi ukazalo toto: Aplikace Internet Explorer nemoze stiahnut SetupPoker.exe z banner expekt.com !!! co mam s tym urobit.. mam nanovo nainštalovany system .. diki
- Palec
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: problem
skus nech ti nieko posle cez icq :-)
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: support
ale vratili mi to - na turnaji jsem v HU 8-) :-D
-
Re: Re: Re: Re: support
a prohral jsem s AQ proti A5 - dosla 5 :-! :( :-||
-
Re: problem >> Palec
Najjednoduchsie je stahovat klienta tak, ze sa prekliknite cez ktorykolvek baner alebo linku na tejto stranke na expekt a tam v casti POKER najdete velke tlacitko na stiahnutie klienta. K tomu virusu - jeden z ceskych poskytovatelov free antivirus programu mal chybu v jeho aktualizacnom subore a za virus oznacoval viacere instalacne programy s koncovkou .exe. Po natiahnuti aktualizacii vsak toto prestalo a klienta bolo mozne nainstalovat. Je mozne ze ste po preinstalovani pocitaca mali neaktualizovany antivirus?
- expekt
Re: freerolly >> igy94
Freerolly su tento mesiac v mensom pocte ako to bolo vo februari ale je k dispozicii turnaj o 40.000 USD za FPP body, ktory ma mnozstvo kvalifikacii a tak sa program dost zahustil. Bezi pravidelny Race a zacina aj ECOOP II.. Ale ak vam chybaju freerolly tak vam nejake pripravim. Aky format si chcete zahrat? Nie ze by som nemal napady, ale dam Vam moznost napasovat si vlastne podmienky. Len to neprehanajte s dotaciou :) Alebo ze by sme dali do hry nejake karty? Dajte mi vediet! expekt
- expekt
Re: freerolly >> igy94
no jasne nejaké freerolly by sa zišli,,,no ja by som dal určite jeden pre slovakov a čechov, na heslo...taký 200dolarový,,,, :-)
- majcoo
- Založený: Okt 2007
Turnaj o ceny
Prosim o turnaj o poker set a dalsi suvenyry :-) Nejlepe s nejakym symbolickym buy-in nebo FPP startovnym, aby se odfiltrovali allin maniaci, kterym nejde o hru a kterych je na ryzich freerollech plno :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.