Ako beatovat tie microlimit CG
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Ako beatovat tie microlimit CG
Ahojte som tu novy, s pokrom prakticky zacinam a som totalna , aj ked sa mi par krat podarilo umiestnit vo freerolloch na platenych poziciach ale to imo nic neznamena. Dostal som od pokerstrategy bonus 50$ a rozhodol som sa hrat na partypokri - vybral som dobre?
No najma sa chcem spytat ako beatovat tie microlimity? podla veci, ktore som cital na internete sa neoplati bluffovat ani nic na hracov na tych micro limitoch skusat, to iste som sa docital aj v Super Systeme, ale stale mam problem to beatovat...nielen beatovat ale momentalne mam uz len 20$ z tych 50... hraca z toho potu nevyzeniem ani ked som este na turne 90 percentny favorit, s najnizsimi parom ma calluje a na river trafi set, straight atd urcite to poznate ... a taketo situacie sa mi stavaju stale, skusam hrat rozne, ale najviac mi vyhovuje TAG strategia, ktoru ale viem najlepsie uplatnit proti hracom co nevidia len svoju handu a poznaju aj fold. Tak vas prosim o nejake dobre rady, tipy, linky Budem vam velmi vdacny
A aby som nezabudol, hraval som aj tam aj SNGcka, ale vsetky s BI 1$ su turba, ktore mne osobne velmi nevyhovuju a s mojim stastim vacsinou vypadnem miesto pred platenou poziciou...
Vopred velka vdaka za kazdy komentar
No najma sa chcem spytat ako beatovat tie microlimity? podla veci, ktore som cital na internete sa neoplati bluffovat ani nic na hracov na tych micro limitoch skusat, to iste som sa docital aj v Super Systeme, ale stale mam problem to beatovat...nielen beatovat ale momentalne mam uz len 20$ z tych 50... hraca z toho potu nevyzeniem ani ked som este na turne 90 percentny favorit, s najnizsimi parom ma calluje a na river trafi set, straight atd urcite to poznate ... a taketo situacie sa mi stavaju stale, skusam hrat rozne, ale najviac mi vyhovuje TAG strategia, ktoru ale viem najlepsie uplatnit proti hracom co nevidia len svoju handu a poznaju aj fold. Tak vas prosim o nejake dobre rady, tipy, linky Budem vam velmi vdacny
A aby som nezabudol, hraval som aj tam aj SNGcka, ale vsetky s BI 1$ su turba, ktore mne osobne velmi nevyhovuju a s mojim stastim vacsinou vypadnem miesto pred platenou poziciou...
Vopred velka vdaka za kazdy komentar
- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Re: Ako beatovat tie microlimit CG
a co hravas Fullring ci 6 max???Ja som istu dobu hral na tej herne co pises a oplatil sa mi very tight styl a calloval som nizske pary na set value a dost casto sa to vyplatilo.Zaklad je ked uz mas dobru ruku tak betovat betovat a betovat nesnaz sa to moc slowplayovat, lebo sa to nevyplaca proti tym slabym hracom co casto hraju blaznive karty a doskoci im to na river.
- Mewrick
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Prehrab sa touto sekciou, taktiez sekciou venovanou stylu, ktory chces hrat a zaciatkami blogov novsich hracov. Niekolkokrat tu boli pisane odkazy na materialy, odporucania na videa, rady, atd.
Treba najprv urobit domacu ulohu a potulat sa na fore a hladanie .. nie napisat temu a cakat, ze tu pracu urobi niekto za Teba.
Treba najprv urobit domacu ulohu a potulat sa na fore a hladanie .. nie napisat temu a cakat, ze tu pracu urobi niekto za Teba.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
takisto hram o ten bonus cez pokerstrategy a takisto na party pokri. Chybaju mi uz len 6 bodov a bankroll som najprv vytiahol na 115 dolarov, ale posledne tri dni nedokazem vyhrat skoro nic. Stale im totiz nieco doskace na river a ja uz z toho proste nemozem:)
Co sa tyka hry. Tak ja hrajem full ringy kedze najnizsi limit tam 6max ani neumoznuje. snazim sa sadat k stolom kde je co najviac plnych stackov. z utg raisujem vsetky pary a cbetujem potom so strednymi a malymi parmi podla flopu ci je drawy alebo nie. Druhy barrel uz skoro nikdy neblufujem, iba ak tipujem hraca na flush draw tak vtedy skusam ukradnut pot este na turne. Celkom to vychadza, ale ako vravim nerobim to casto. Zaklad je s dobrymi kartami z nich vytiahnut co najviac. teda nestaci ti stale betovat len 2/3 potu, pot size a podobne. proste ak mas silne karty treba to tlacit do all inu, ale tak aby ti to nezahodili, obcas musis byt trochu tricky a slowplayovat aspon jednu street a podobne. Ak mas napriklad set a myslis ze super ma eso, tak skusaj ich na riveri posielat do all inu, vela z nich ti to zaplati. Dalsia dobra vec je raisovat z pozicie teda ak si napr na BTN a mas QTo a pred tebou dvaja limpnu tak kludne raisuj na 12c. ak zlozia mas blindy ak nie, tak mas poziciu a cbetom na flope casto ziskas pot. Takisto obcas sa snazim floatovat tiez je to zaujmava vec. Vacsina hracov ma totiz cbet takmer 100 percentny. teda z pozicie napr dorovnas nejaky raise a flop pride suchy a on da klasicky cbet a ja to callnem s airom, samozrejme pokial nema vysoky par alebo set tak turn checkne a ty betom casto ukradnes pot. a rob si poznamky k hracom...obcas sa tam objavia hraci ktory si nieco zmyslia a 85 percent hier zacnu raisovat rovnakym raisom. Vtedy pockaj na trochu lepsie karty a 3betuj ich. alebo si zapisuj co znamena ich raise. napriklad niekto betuje full pot na vsetkych streets a na showdowne zistis ze mas flush draw, alebo druhy par a podobne to vsetko ti potom s nimi moze pomoct.
Takto nejako to hram ja a celkom sa mi dari ten level beatovat, len posledne dni nemam trochu stastie...
Co sa tyka hry. Tak ja hrajem full ringy kedze najnizsi limit tam 6max ani neumoznuje. snazim sa sadat k stolom kde je co najviac plnych stackov. z utg raisujem vsetky pary a cbetujem potom so strednymi a malymi parmi podla flopu ci je drawy alebo nie. Druhy barrel uz skoro nikdy neblufujem, iba ak tipujem hraca na flush draw tak vtedy skusam ukradnut pot este na turne. Celkom to vychadza, ale ako vravim nerobim to casto. Zaklad je s dobrymi kartami z nich vytiahnut co najviac. teda nestaci ti stale betovat len 2/3 potu, pot size a podobne. proste ak mas silne karty treba to tlacit do all inu, ale tak aby ti to nezahodili, obcas musis byt trochu tricky a slowplayovat aspon jednu street a podobne. Ak mas napriklad set a myslis ze super ma eso, tak skusaj ich na riveri posielat do all inu, vela z nich ti to zaplati. Dalsia dobra vec je raisovat z pozicie teda ak si napr na BTN a mas QTo a pred tebou dvaja limpnu tak kludne raisuj na 12c. ak zlozia mas blindy ak nie, tak mas poziciu a cbetom na flope casto ziskas pot. Takisto obcas sa snazim floatovat tiez je to zaujmava vec. Vacsina hracov ma totiz cbet takmer 100 percentny. teda z pozicie napr dorovnas nejaky raise a flop pride suchy a on da klasicky cbet a ja to callnem s airom, samozrejme pokial nema vysoky par alebo set tak turn checkne a ty betom casto ukradnes pot. a rob si poznamky k hracom...obcas sa tam objavia hraci ktory si nieco zmyslia a 85 percent hier zacnu raisovat rovnakym raisom. Vtedy pockaj na trochu lepsie karty a 3betuj ich. alebo si zapisuj co znamena ich raise. napriklad niekto betuje full pot na vsetkych streets a na showdowne zistis ze mas flush draw, alebo druhy par a podobne to vsetko ti potom s nimi moze pomoct.
Takto nejako to hram ja a celkom sa mi dari ten level beatovat, len posledne dni nemam trochu stastie...
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
AjoPP1 napísal:sa chcem spytat ako beatovat tie microlimity?
Trpezlivou ABC hrou v ktorej absolutne nic nevymyslas.
- Mam dobre karty tak raisujem. Mam zle karty foldujem
- Treba si davat pozor na TP ked sa fishka zobudi, pretoze mozno nebude dobry
- Ak mas 2 pary+ tak to tam treba tlacit a nezaujimat sa o slowplay (samozrejme ak mas agro monkey pred sebou tak ho nechaj vystrielat sa)
- Tak isto davat pozor na draws a poriadne take boardy betovat, pretoze ak fishka trafi hocijaku FD, SD na flope tak s tebou pojde az do hrobu
- !NEBLUFOVAT!
- Byt trpezlivy a vediet zahodit aj lepsie karty, ked sa niekto zobudi (nie, ze si poovies: "ved to predsa nemoze mat", ale pravda je taka, ze oni to maju )
- Zbytocne sa s nimi nepustat s marginal handami OOP, pretoze akonahle checknes, fishka ta zacne bluffovat a to sa potom velmi tazko hra OOP
- Treba si najst clanky o value betovani a naucit sa ich - tadial vedie cesta
- Snazit sa vyhybat hracom, ktori sa javia, ze nieco vedia a hraju solidnejsie ako ostatok stola - vyberaj si slabsie kusy
Hadam som nenapisal ziadnu blbost hned takto z rana
Inak prajem Ja sam som nevedel beatovat NL2 tak ako som si predstavoval. Az po nejakych 40k rukach som prisiel na to ako spravit 10/100+
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Dakujem vsetkym za odpovede, pokusim sa zobrat si z toho co najviac a hlavne naozaj dodrziavat najma to NEBLAFOVAT vacsinu z tohto uz aj viacmenej viem aplikovat, ale zistil som, ze najvacsi problem mam s overbetovanim,teda nie som si isty ci neoverbetujem? Dam maly priklad : Som na BTN alebo CO a na ruku mi pride KK. po mna pokial nie je ziadny raise tak klasicky navysim 3-5x BB podla limperov, a vacsinou vsetci fold alebo do hry idem s jednym hracom. povedzme ze pride flop Q9s 3d alebo nieco podobne. super check a ja bet tak 1/2-3/4 potu. Vacsinou vsak foldne, cize mi karty vobec nepreplati. Nerad taketo karty slowplayujem lebo tam hrozi FD/SD... a takisto superovi nechcem dat zadarmo kartu, ktora by zo supera spravila favorita A takisto mam problem hrat nizke a stredne, dokonca niekedy vysoke pary, toto si budem musiet velmi dostudovat... vacsinou ak netrafim set tak pri raise skladam ak je na flope hocijaka moznost overpairu a nic nedrawujem.
Dakujem vsetkym este raz, forum si urcite prezriem a ospravedlnujem sa ze som zacal thread, na ktory by som tu odpovede zrejme nasiel. Este dodam, ze na party pokri hravam fullring, ale na betfairi hravam 6max NL5 a tam som aj celkom v pluse a dari sa mi, tak mozno to skusim aj na PP ale tam pri NL5 budem mat len 4x fullstack
Dakujem vsetkym este raz, forum si urcite prezriem a ospravedlnujem sa ze som zacal thread, na ktory by som tu odpovede zrejme nasiel. Este dodam, ze na party pokri hravam fullring, ale na betfairi hravam 6max NL5 a tam som aj celkom v pluse a dari sa mi, tak mozno to skusim aj na PP ale tam pri NL5 budem mat len 4x fullstack
- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
AjoPP1 napísal:Dam maly priklad : Som na BTN alebo CO a na ruku mi pride KK. po mna pokial nie je ziadny raise tak klasicky navysim 3-5x BB podla limperov, a vacsinou vsetci fold alebo do hry idem s jednym hracom. povedzme ze pride flop Q9s 3d alebo nieco podobne. super check a ja bet tak 1/2-3/4 potu. Vacsinou vsak foldne, cize mi karty vobec nepreplati.
S tym sa netrap ani nic nevymslaj. Hraj tak ako najlepsie uznas za vhodne, betuj co sa da. Pokial ryba nieco ma, tak preplati. Ja som vysoke pary v poslednych dnoch nedostal zaplatene ani nepametam, ale naopak, ked uz tam niekto so mnou isiel, tak som zhorel
AjoPP1 napísal: A takisto mam problem hrat nizke a stredne, dokonca niekedy vysoke pary, toto si budem musiet velmi dostudovat... vacsinou ak netrafim set tak pri raise skladam ak je na flope hocijaka moznost overpairu a nic nedrawujem.
Fold je imo dobry
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.