Video PS NL200 6max
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Video PS NL200 6max
nice video
16:50 KQo - check behind na flope mi nie je jasny, nepredpokladam, ze budes s Khigh casto dobry na SD, aj ked nerozumiem preco on necbetuje flop, ale moze foldnut OOP Ahigh/nizky PP na 2 barrely urcite a stale mas 2 overs/poziciu (edit
- nakoniec si aj vysvetlil)
29:30 ATs - preco 3bet vs 28/24 co urcite otvara UTG kopec ruk co dominujeme, resp. stojime ok vs (22-99/KQ/KJs/JQs/nizsie Axs/kopec SC) a tiez nas moze 4betovat light vs nas image (3betovali sme viac poslednu dobu), tiez ATs sa hra aj multiway v pohode + sme IP..nebude lepsi flat?
46:34 79o - 2nd barrel na sparovanom boarde s 2 FD mi nedava zmysel, ak neplanujes 3rd barrel na akomkolvek rivri, pricom repujes AJ/QQ+/prip. flush ak sa skompletuje club draw
16:50 KQo - check behind na flope mi nie je jasny, nepredpokladam, ze budes s Khigh casto dobry na SD, aj ked nerozumiem preco on necbetuje flop, ale moze foldnut OOP Ahigh/nizky PP na 2 barrely urcite a stale mas 2 overs/poziciu (edit
- nakoniec si aj vysvetlil)
29:30 ATs - preco 3bet vs 28/24 co urcite otvara UTG kopec ruk co dominujeme, resp. stojime ok vs (22-99/KQ/KJs/JQs/nizsie Axs/kopec SC) a tiez nas moze 4betovat light vs nas image (3betovali sme viac poslednu dobu), tiez ATs sa hra aj multiway v pohode + sme IP..nebude lepsi flat?
46:34 79o - 2nd barrel na sparovanom boarde s 2 FD mi nedava zmysel, ak neplanujes 3rd barrel na akomkolvek rivri, pricom repujes AJ/QQ+/prip. flush ak sa skompletuje club draw
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:nice video
Jedine pozitivum je to IP. Dobry tam mozme byt jedine ak ma nejake JJ-KK a checkne A na flope. Kedze ja osobne by som si pri calle ani tym hitnutym esom nebol isty. Cize nase sancu su suckoutnut s FD/2pairs na Alow boarde.
Neverim ze tam 4betuje nejake KJs/QJs/Axs ani tie pary by som nepovedal. Ta 4bet range bude aj pri takomto agresivnejsom 3betovani odost tight ako sa zda a objavi sa tam minimum bluffov.
Inak video velmi pekne a krasne som prinom zaspal, yegonov hlas to je jak teta z rozpravky
Je pekne vidiet niekoho hrat s prehladom vo vacsine situacii. A iskricka nadeje zblkla aj vomne a dal som konecne asi po 2jtyzdnovom DS "zelenu" session zo 45 stupnovou ciarou hore!
Uz sa tesim na dalsie.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
som ani netusil ze si raz zahram v yegonovom videu :-)
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
mino_o napísal:Dobry tam mozme byt jedine ak ma nejake JJ-KK a checkne A na flope. Kedze ja osobne by som si pri calle ani tym hitnutym esom nebol isty. Cize nase sancu su suckoutnut s FD/2pairs na Alow boarde.
Neverim ze tam 4betuje nejake KJs/QJs/Axs ani tie pary by som nepovedal. Ta 4bet range bude aj pri takomto agresivnejsom 3betovani odost tight ako sa zda a objavi sa tam minimum bluffov.
asi si si neprecital co som pisal, hovorim o ne3betovani/flatovani preflop, nie o flatovani 4betu
-
hej neprecital sr , ale yegon ho chcel trocha poterorizovat
To ATs zas az tak super postflop hru vs UTG bez nejakeho draw asi mat nebude tak to zrejme chcel ukoncit preflop.
To ATs zas az tak super postflop hru vs UTG bez nejakeho draw asi mat nebude tak to zrejme chcel ukoncit preflop.
-
ale registrujes rozdiel medzi UTG range 18/15 a 29/25
-
ani nie kedze tam ma nanho kolko 70ruk?
Neviem nech to aj zadam do poker stove tu range co si tam hodil, tak stale to je flip s miernou prevahou(55:45) a to som tam nedaval jedine silnejsie eso.
A tym 3betom si zaplati uz viacmenej preflop odds nato aby to bola profitable suited ruka ked hitne FD + velka fold euity vdaka A.
Neviem nech to aj zadam do poker stove tu range co si tam hodil, tak stale to je flip s miernou prevahou(55:45) a to som tam nedaval jedine silnejsie eso.
A tym 3betom si zaplati uz viacmenej preflop odds nato aby to bola profitable suited ruka ked hitne FD + velka fold euity vdaka A.
-
pozicia robi vela
-
Imo:
Na moj vkus vela 3betov light IP (reraisovanie Utg a MP z pozicie CO,BTN). To ze mas ATs, AJo a cast jeho range crushuje tu tvoju kedze je UTG opener neznamena ,ze to neni profitable iba callnut. Casto pride Ahi flop co je pre neho povinny cb s celou jeho range a turn vacsinou vzda, alebo chytis monster a zaplati ti este viac (mas poziciu). Osobne by som to viac zamixoval s callnutim.
OPen K8 na BTN , blind call , board tusim 8high, urcite by som nezlozil na maly CR. Co tam reprezentuje 99-TT , flush draw ,A8s,89s,78s ?
Z velkej casti bude mat len air, lebo si mysli, ze ty mas air
KQ na sparovanom boarde tusim 776 by som urcite CBetoval aj 3way a pokracoval Cbetom na turne s kartou J,Q,K,A
Na moj vkus vela 3betov light IP (reraisovanie Utg a MP z pozicie CO,BTN). To ze mas ATs, AJo a cast jeho range crushuje tu tvoju kedze je UTG opener neznamena ,ze to neni profitable iba callnut. Casto pride Ahi flop co je pre neho povinny cb s celou jeho range a turn vacsinou vzda, alebo chytis monster a zaplati ti este viac (mas poziciu). Osobne by som to viac zamixoval s callnutim.
OPen K8 na BTN , blind call , board tusim 8high, urcite by som nezlozil na maly CR. Co tam reprezentuje 99-TT , flush draw ,A8s,89s,78s ?
Z velkej casti bude mat len air, lebo si mysli, ze ty mas air
KQ na sparovanom boarde tusim 776 by som urcite CBetoval aj 3way a pokracoval Cbetom na turne s kartou J,Q,K,A
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:Imo:
Na moj vkus vela 3betov light IP (reraisovanie Utg a MP z pozicie CO,BTN). To ze mas ATs, AJo a cast jeho range crushuje tu tvoju kedze je UTG opener neznamena ,ze to neni profitable iba callnut. Casto pride Ahi flop co je pre neho povinny cb s celou jeho range a turn vacsinou vzda, alebo chytis monster a zaplati ti este viac (mas poziciu).
si chcel povedat ze casto pride A hi flop a ty mu tam nechas polku stacku ? a ked ho to netrafi tak dostanes len cbet a na turne to vzda ? velmi logicke ...
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.