neviem ako casto 2nd/3rd barreluju regovia OOP na tychto limitoch s air, ale v konkretnej situacii ked hero dost 3betoval, tak som len cakal kedy ho UTG 29/25 guy 4betne
ak by to mal byt na tom stole prvy 3bet, tak je to obv. lepsia volba
Video PS NL200 6max
Počet príspevkov: 23 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Video PS NL200 6max
Ahoj YEGON, pozrel som si cele tvoje videjko a mam par otazok, mozno su velmi fishy ale aj "my" zaciatocnici sme ludia
ked si klikol na hraca to vdaka akemu programu sa ti ukazala taka pekna tabulka?
a v strede stolu som sa par krat pomylil mal si tam daku hodnotu v dolaroch $ a dvecisla lomene napr 21/18 to co bolo? nebol to POT a neviem co to je aj dake karticky male tam boli...dakujeem za vysvetlenie
inac velmi pekne hranee zarobil si za hodinu co "priemerny slovak" za mesiac
mohlo by sa ti aj na turnajoch viac darit aby si troska slovensko reprezentoval..bo dako mame iba daga palovica co sledujem svet vs SK
ked si klikol na hraca to vdaka akemu programu sa ti ukazala taka pekna tabulka?
a v strede stolu som sa par krat pomylil mal si tam daku hodnotu v dolaroch $ a dvecisla lomene napr 21/18 to co bolo? nebol to POT a neviem co to je aj dake karticky male tam boli...dakujeem za vysvetlenie
inac velmi pekne hranee zarobil si za hodinu co "priemerny slovak" za mesiac
mohlo by sa ti aj na turnajoch viac darit aby si troska slovensko reprezentoval..bo dako mame iba daga palovica co sledujem svet vs SK
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Re: Video PS NL200 6max
Aj ked nie som Yegon a nikto iny sa nechyta, tak skusim ja
Bud je to Holdem Manager alebo Poker Tracker. Yegon ma Holdem Manager.
Je to to iste ako su stats pri hracoch, len to plati pre cely stol a je to priemer tych hlavnych statistik od kazdeho hraca - VPIP/PFR/ priemerny pot.
Dufam, ze sa nemylim
eraserSK napísal:ked si klikol na hraca to vdaka akemu programu sa ti ukazala taka pekna tabulka?
Bud je to Holdem Manager alebo Poker Tracker. Yegon ma Holdem Manager.
eraserSK napísal:mal si tam daku hodnotu v dolaroch $ a dve cisla lomene napr 21/18 to co bolo?
Je to to iste ako su stats pri hracoch, len to plati pre cely stol a je to priemer tych hlavnych statistik od kazdeho hraca - VPIP/PFR/ priemerny pot.
Dufam, ze sa nemylim
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.