NL 400-monster draw na flope

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

NL 400-monster draw na flope

Odoslaťod palo1973 28 Mar 2010 12:11

Tato partia sa odohrala minuly tyzden v Badene,ale nemozem sa zbavit nutkania na nu mysliet a bol by som rad,keby mi niekto poradil ako sa to malo korekt zahrat.

V hre je live straddle 8,asi traja limp,a lose hrac Michi,ktoreho som uz minule spominal raisuje z hijecku na 32,dama callingstation na CO call,ja mam 68s na buttone a callujem tiez,dalsia dama na SB hlasi all in so 70 e,vsetci call.
V pote mame cca 300 euro.

Flop je T87 s mojim FD,plus mam GS a aj trefu.
Michi betuje 80,dama fold,ja call.Jeho range je poriadne siroky,od AQ,AK cez male pary a rozne suited konektory.

V pote mame 460 e,a efektivne nam ostava 480 behind.

Turn je blank 4,Michi checkuje a ja rozmyslam ako to zahrat.Robim si plan aj na dalsiu street,ak netrafim cheknem behind,ak trafim idem all in.
Betujem teda 150 a Michi ma zacne vypocuvat,co mam ci set 777 atd,ja nic,on hlasi all in,ja davam insta call,tak som si to totiz naplanoval(vypocital,ci lepsie povedane odhadol),ze ak pushne musim to uz dat s tymi odds.
Jeho range sa o malicko zuzuje na sety,JJ-AA,hotove postupky,dvojparove ruky a cisty bluf(je ako vzdy trochen na tilte).
Ja mam podla mna dost outs na call,aj ked presne neviem kolko lebo ani flush nemusi stacit,ak sa sparuje board,avsak je mozne,ze aj dalsie 8ka bude dost,alebo dokonca aj 6ka ak som proti velkemu paru.

Aka bola teda spravna hra v tejto partii?
Mal som to tlacit do all inu uz na flope?
Alebo som mal betnut na turne ovela viac,voci potu(kolko?),alebo to hrat na turne slow,na potcontrol,a kedze ukazal slabost a ja mam s trefou SD value a vela kariet na river kompletizuju moje draws?
Dokonca je mozne,ze ak aj netrafim,pridem lacno do SD.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: NL 400-monster draw na flope

Odoslaťod ___Mortylen___ 28 Mar 2010 13:00

Ja by som sa raise comitol uz na flope. Je to dobry gamble, equity mame vynikajucu proti jeho range, proti jeho callovacej range mame stale dost outs a najma, z potu na nas kuka 380E. Ak foldne, super. Ak docalluje s monster, prekrizime prsty a cakame na flush, str8. Ak spravi hero call s overparom alebo tak, posleme ho na tilt, ked trafime jeden z nasich pocetnych outov.

[ X ] Poslat to tam na flope

As played,

[ X ] ship turn ;)

Ak ma set, str8 top two etc tak to by musel betnut na flope 80 do potu 300 a checknut turn. Nemam vela skusenosti s deepstack cash games, ale toto sa mi moc nezda.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod w4444x 28 Mar 2010 13:02

za prve nemas monster draw :) a za druhe prestal som to citat ked si len callol na flope od tial ti uz niet pomoci tym movom si pokazil celu equity tej ruky ... cakas ze ti niekto zaplati dalej ked tam hitne (v 3-4 way pote) flush alebo 4card str8 ?
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod palo1973 28 Mar 2010 13:42

-no v badene ti toho zaplatia dost,takze o to tam neslo,ale asi je pravda,ze som to mal rr uz na flope a happy zobrat side pot(dama co pushovala mala esa)

-dalsia vec je,ze asi by som mal blbu situaciu keby to on zahral normalne a pokracoval betom na turne,uz by som asi moc FE nemal a musel by som asi zahrat pri mensom bete call a pri vacsom fold

-inak typek turnol set 444 a mne dosla farba na river a vypocul som si ze som fish atd...,ale zrejme mal aj pravdu....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TuKE 28 Mar 2010 15:13

Rieš flop.
Na turne už nemáš dostatočnú equity, aby si sa stackol.
Ako si to zahral, by som checkol turn behind a na riveri reevaluate.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!