Rakeback

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: WishDeath

Odoslaťod admin 07 Mar 2010 08:49

Persuadeo napísal:Ja nepotrebujem opravovat pravopis ale poradit hram vela hod denne a rakeback BY mi helfol :x

Rakeback na pacificu ziskas tak, ze sa hranim prepracujes na VIP level a tam je potom cashback (rakeback) 27%. Ak vyuzijes/vyuzil si toto: http://www.pokerportal.info/akcie/851/27- ... ific-poker, dostanes ten cashback aj za to obdobie kym si sa na ten VIP level prepracovaval...
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod Chlpo1989 07 Mar 2010 11:15

Persuadeo napísal:Ja nepotrebujem opravovat pravopis ale poradit hram vela hod denne a rakeback BY mi helfol :x

Edit by admin: kluuuud, staci aj bez tych nadavok a urazania...

Pozri, ja to nemyslim zle, ved kazdy sa niekedy sekne. Je to normalne :) Lenze k vseobecnej inteligencii patria veci ako vydim, nieco bi som..., robym a pod. Necita sa Ti to zle? Nezda sa Ti, ze je to trosku odveci? Neber to ako utok na teba, vidim to aj u inych ludi. :gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod pegas1975x 07 Mar 2010 11:34

Chlpo1989 napísal:

Edit by admin: kluuuud, staci aj bez tych nadavok a urazania...

Pozri, ja to nemyslim zle, ved kazdy sa niekedy sekne. Je to normalne :) Lenze k vseobecnej inteligencii patria veci ako vydim, nieco bi som..., robym a pod. Necita sa Ti to zle? Nezda sa Ti, ze je to trosku odveci? Neber to ako utok na teba, vidim to aj u inych ludi. :gl:

Chlpo a kedy uz pochopis ze on nieje Slovak? Aj ty sa nejaky cudzi jazyk musis ucit a neovladas ho uplne dokonale.Takze trochu tolerancie by to asi chcelo.

EDIT: ono niekedy staci citat co a ako pise a vsimnes si to. A vies aspon ze ani stevo nieje tak uplne Slovak aj ked na Slovensku zije? ;)
Naposledy upravil pegas1975x dňa 07 Mar 2010 11:46, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Chlpo1989 07 Mar 2010 11:36

pegas1975x napísal:
Chlpo a kedy uz pochopis ze on nieje Slovak? Aj ty sa nejaky cudzi jazyk musis ucit a neovladas ho uplne dokonale.Takze trochu tolerancie by to asi chcelo.

A odkial to mam vediet? :) Pokial som cital jeho prispevky, tak sa o tom nezmienil. To by menilo celu situaciu :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

admin

Odoslaťod Persuadeo 07 Mar 2010 14:38

Ahoj!No ja som tam už asi mesiac zaregistrovani som status gold a chyba mi par bodov a mam platinum no idem sa na to mrknut s tim rakeback bi som to mal lahsie lebo hravam asi 8-10 hod denne na NL-30 a NL-50 chcel by som prestupit na vedší aspom na Nl-100 ale chcem si najprv ten rakeback spravit.Dakujem :poklona:
ešte jedna otazka čital som to a vlastne musím nahrat 25000 status bodov a potom mi budu ratat rakeback?ak som to pochopil tak ak do 4mes.to nenazbieram nemam na rakeback narok.Niekto mi pisal že ho ma tak že na konci mesiaca si ho vybera.Dakujem
Persuadeo

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Rakeback

Odoslaťod Zajo 28 Mar 2010 17:31

Jedna otázka: rakeback čiastka vám stúpa aj vtedy, keď sedíte za stolom, od ktorého ide herni rake alebo rakeback stúpa len keď sú vaše peniaze v pote?
Lebo každý mi hovorí niečo iné :(
Zajo

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod pegas1975x 28 Mar 2010 17:32

len ked su tvoje peniaze v pote
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod poldinhoo 28 Mar 2010 18:12

zaleží akú máš metódu rakeu v danej herni..
sú dve dealt a contributed..

napr na fulltilte je motóda dealt..čiže ja nemusím mať v pote peniaze ani sa dostať s kartami na flop a som započítaný do rakeu..
napr. 2 hráči zo šiestich hrajú 20dolárový pot..rake je 2doláre a ten sa rovnomerne rozpočíta medzi všetkých hráčov,ktorým boli rozdané karty a je jedno či foldli alebo sa zapojili..

potom je metóda contributed..myslím že napr na ultimate pokri/absolute..a tam ide rake len medzi hráčov zúčastnených v pote..
napr. 2hráči hrajú 20 dolárový pot a tie 2doláre rakeu idú iba im..teda rakeback z toho majú len oni..

dúfam,že sa nemýlim,ak áno ďakujem za opravu :)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod keso26 28 Mar 2010 20:06

Metódy výpočtu zaplatenej rake

Existujú tri základné metódy výpočtu rake.

Všetci čo dostali karty (Dealt cards) : Ak vám boli rozdané karty, považujete sa za zúčastneného na pote a je vám priznaný adekvátny podiel z rake. Nezáleží, či ste prispeli do potu. Ak bola rake $3 a karty boli rozdané šiestim hráčom, každému z nich je priradená rake $0.50. Príklady herní: InterPoker, Full Tilt

Priemer tých, ktorí prispeli do potu (Average contributed): Výpočet rake je podobný vyššie uvedenému spôsobu. Líši sa tým, že do potu musíte prispieť aspoň minimálnou čiastkou. Ak zahodíte karty bez toho, aby ste do potu vložili peniaze, priradí sa vám nulová rake. Zoberme ako príklad pot $60 a rake z potu $3. Ak prispeli do potu 4 hráči, aj keby ste prispeli len $2, priradí sa vám štvrtina vybranej rake, teda $0.75 (predpokladáme, že karty boli rozdané 6 hráčom, ale dvaja zahodili pred flopom bez prispenia do potu). Príklady herní: Eurobet, Hollywood, UltimateBet, B**fair, Absolute

Vážený priemer tých, ktorí prispeli do potu (Weighted contributed): Rake sa vám jednoducho priradí podľa váhy vášho príspevku v pote. Zoberme ako príklad pot $60 a rake z neho $3. Ak ste prispeli do potu $2, potom sa vám pridelí rake (2/60 * $3), teda $0.10. Príklady herní: Purple Lounge, U***et

zdroj: http://rakeback.pokerspravy.sk/faq.html
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Zajo 28 Mar 2010 20:21

a čo znamená napríklad na pokerspravy.sk "statistiky" ??? mesačné, denné atd... respektíve ako často sa vyplaca rakeback? každá herna to ma nastavene mesačne?
Zajo

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!