Expekt Poker
Re: Pripojeni
nemozete sa pripojit, lebo od 4.00 do 10.00 CET je technicka prestavka
- jolika
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Pripojeni
clovek sa rozhodne trochu viac sa venovat expektu a same technicke problemy...VIP freeroll pocas hry prerusene, zacne cash race a druhy den nadrbu technicku prestavku 6h...stale ten isty den, cize dnesny, clovek hra a zrazu drb po....e sa software, javi sa to ako vypadok netu, ale je to u kazdeho, sitoutne vas, nejde chat, tak zrusim stoly, nepripise prachy...preto mam otazku na tych co hraju na expekte dlhsie a pomerne casto...JE TO BEZNE, ZE SA TO DRBE, ALEBO SKOR RARITA? PS nie je to smerovane proti expektakovi z pokerportal, support na expekte ma este ani raz nesklamal, len tie technicke veci...
- frankyking1979
- Založený: Mar 2008
oprava
peniaze zo stolov sa samozrejme nestratili, uz ich pripisali nas5*THUMBS UP*
- frankyking1979
- Založený: Mar 2008
Re: oprava
nestava sa to.ale zodpovedny je prevadzkovatel herne ipoker.toto iste je aj na titane a cd pokri.aj teraz su turnaje interupted.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Expekt Poker
druha vec nechapem preco polovica turnajov ide a druha nie .pravda ze moj turnaj nejde a prerozdelia nam 5 centov ked je nas este vyse 200 v hre.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
expekt klient
cafte, z expektu ma vyhdzuje v intervale asi 15min so slovami sorry thre is no response from gameing server. Ja len ci niekto nemam podobnu skusenost alebo nevie co s tym. Porty som otvoril a stale nic. Diky za pripadnu pomoc :)
- caab023
- Založený: Apr 2008
Troska sa pochvalim :D
No dnes prve miesto vo freerolle o 20 babiek...5 dolacov cista ryza :) Ja viem neni to nic moc,,,ale skor ako o tie peniaze mi ide o to,,ze som vyhral ten freerol...nick DZEJ TIII...Nehrali ste so mnou niekto ??? Dobru noc ;)
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Troska sa pochvalim :D
omg to sa hralo az do polnoci? omg zacina to o 20:40, uplna blbost podla mna ja to nehram nikdy max. hracov je 1000 a tusim top20 vyplatenych co pri 20$ freerolle je 20. miesto mozno 0,1$ :D, dakedy som hral a ked som skoncil na 60$ 4. tak potom som uz nehral lebo sediet pri tom dakolko hodin a hrat prakticky o nic, sa neoplati ale kazdopadne congratulations ;-)
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Troska sa pochvalim :D
Gratulujem, po jednom takom podobnom vysledku som skoncil s freerollmi (asi pred 2 rokmi) bolo to 6. alebo 7. miesto na 5k freerolle kde bolo 10k + ludi.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.