Marec: jeden s mojich najlepšich pokrových mesiacov začiatok bol ako z rozprávky pretože som toho triafal fakt dost da sa povedat že skoro všetko. V strede mesiaca prišla toršku kriza kde som pochytal nejaké setupy a bad beaty a pár BI som stratil avšak za 5,50$ som prešiel cez dva kvaldi do turnaja o 50k GTD kde som skončil sice ITM ale moja hra v pri vypadnuti bola katastrofalna aj tak ma to ale potešilo vyhral som 175$

a tak sa ten mesiac celkom podaril, ku koncu sa mi zase celkom darilo aj CG kde kedže mi to BR dovolil som odohral aj cca 700 hands na NL30 ked som videl že tam mám označených par zlých hračov. K hre sa moc nevyjadrujem stale je čo zlepšovat a to lepšie tahat value od regularov pretože na týchto limitoch je ich viac a viac tak isto zlepšit hru na SB a BB kde si často mysim že mi iba kradnu Blindy a skušam bluffovat zatial sa mi to moc nevypláca (asi to nerobim dobre) .
Dalši mesiac sa k pokru asi tak skoro nedostname kedže musim za 2týždne odovzdat bakaláru takže sa idem naplno venovat škole nech to tento rok dokončim a na poker bude čas po skuškach a štatniciach.

- MAREC.jpg (79.65 ) Zobrazená 2318 krát
Takže sumárum moj aktulany BR je 710$ to znamená ceolkom dobrý BR na NL20

no mohol byt aj lepši ked sa človek díva AL-EV
a cashoutol som 220$

tak

všetkým v dalšom mesiaci pri stoloch

- Session.JPG (77.33 ) Zobrazená 2321 krát