Expekt Poker
To snad neni pravda toto :(
Po vcerajsom prvom mieste v 20 dolarovom freerolle som sa rozhodol, ze aj dnes skusim stastie vo freerolloch a to hned dvoch...Vybral som si 80 dolarovy freeroll a 20 dolarovy freeroll..Ten 80 dolarovy zacal o nieco skor, ale potom som ich hral naraz oba. Akonahle som sa dostal na final table v 80 dolarovom freerolle,,tak som odsadol od 20 dolaroveho a hral a sustredil sa na hru...Prisiel heads up a mal som okolo 700 000 chipov a oponent nejakych 100 000...Na moje dorovnanie blindu isiel vzdy all in..tak som si pockal a potom dorovnal a isiel s 7 3 all in ja som mal A7 a jemu prisla 2 a dostal sa do hry....stale bol agresivny skoro kazdu hru all in,,tak som spadol na nejakych 50 000 chipov a potom zas som to nejak uhjral na 400 000..No ale najveacsi kliniec bol ten,,,ked som mal 5 7 a na flop prisla 5 7 4 ...hned som navysil..dorovnal..doslo J na turne...navysil soml,...on do all in,,ja som dorovnal,,,,ukazal KK....a preco by som nemal zase smolu,,,na river doslo K....Totalne rozculeny mama ma tu musela ukludnovat...dva krat usiel hrobarovy z lopaty..no proste smola jak svina..totalne znechuteny som to uz dohral takym stylom,,ze som daval stale all in...a nakoniec som to prehral...Vie mi niekto poradit co som zle robil zo zaciatku?? mal som mu tie all in dorovnavat stale ?? alebo ako na takeho chuja co nic ine nevie len all in?? Na tom 20 dolarovom turnaji som skoncil 7 a to som len tak pocas heads upu dal all in s dvomi 66 a vyletel som,...ale to ma nesere...sere ma to finale a takto smolne som prehral...Poprosim nejake vyjadrenie odbornikov :P
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: To snad neni pravda toto :(
oprava : tam ma byt, ze mu dosla 3
- Spasskij
Re: .
Aj ja hram a aj ja cez kvalifikacie.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: To snad neni pravda toto :(
hmm, na freerolloch ti ide, skusil si nejaky buy in turnaj (napr. za 1$) z tych penazi co si vyhral?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: to vlado
ano, akurat som pozeral ze dnes sa uz neda kvalifikovat, heh to bola pekna kvalda, sranda by bola keby vas bolo len 10 :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: To snad neni pravda toto :(
to vlade : No mam tam nejakych 21 dolarov co som vyhral za dva dni na freerolloch,,, tak by som ich rad rozmnozil,,,ale najskor si musim zriadit Money management a este porozmyslat,,ako zacnem....Na bwine vo freerolloch som bol siesty a osmi..Za tieto pre mna slusne vysledky (poker hram 2 mesiace) asi mozem dakovat zmene mojho stylu hry...GL vsetkym ;)
- Spasskij
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.