z 0 na 50 :)
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
z 0 na 50 :)
caute, s kamosom mame stavku kto dokaze spravit skor z 0 USD -> 50 USD.
Kazdy si moze vybrat hernu aku chce
Ktoru by ste mi poradili ? Kde by podla vas islo na zaciatku s freerollmi najlepsie ?
diky za radu a napady
Ktoru by ste mi poradili ? Kde by podla vas islo na zaciatku s freerollmi najlepsie ?
diky za radu a napady
- palio07
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: z 0 na 50 :)
palio07 napísal:caute, s kamosom mame stavku kto dokaze spravit skor z 0 USD -> 50 USD.
diky za radu a napady
spravit test na pokerstategy a mas to za 50usd zdarma
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
lol
len skoda ze uz som ho raz spravil
ale aj tak tych 50 USD treba ziskat hrou
diky za pobavenie
len skoda ze uz som ho raz spravil
ale aj tak tych 50 USD treba ziskat hrou
diky za pobavenie
- palio07
- Založený: Mar 2009
palio07 napísal:caute, s kamosom mame stavku kto dokaze spravit skor z 0 USD -> 50 USD.
diky za radu a napady
Jednoznacne B**n tam su polovica hracov 1. dostava 80 dolarov.
A mozes aj na Bettsone je to taka ista herna ako B**n je tam jeden freeroll o 250Dolarov za den a 1. dostava 50 dolarov.
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
Na P****Stars, a udelej si kviz na intellipoker, a dostanes vstupenku do jednoho freerolu pro 1000 lidi, kde 300 bere 1000dolaru.
- Lukasmp3
- Založený: Feb 2010
alebo aj P*R
dáš pár 10 cent giveaways(total fishky) a potom s pár drobnými skočíš na CG prípade SNG(o nič lepšie fishky)
dáš pár 10 cent giveaways(total fishky) a potom s pár drobnými skočíš na CG prípade SNG(o nič lepšie fishky)
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Ja som tiez zacinajuci hrac a chcel by som zatial bez depositu vyhrat nejake drobne. Pisete tu o Bwine ze su tam dobre freerolly ale ja tam vidim len 1 na dnes aj ten je na heslo a este freeroll na WSOOP co je pre mna nezaujimave.... Kde su este PLS dobre freerolly? Okrem PS tie su dost tazke kvalfikujes sa najskor cez jeden na druhy hras skoro 5 a 5 hod a vyhras cca 1 dolar skoda casu. Viem su aj rozne stranky kde davaju free poker cash, ale ja chcem momentalne skusit takto cez freerolly. Prosim poradte mi. Dakujem
- Fishka18
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
tu na hlavnej liste je zalozka FREEROLLY
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
o 13:00 zacina registracia na B**n 500 added ale musis tam byt presne o jednej lebo miesta su plne do dvoch minut s tym turnajom som zacinal aj ja, da sa tam prerazit hra sa o pol tretej
- Sammy0918
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ja som si zalozil ucet na fulltilte pred tyzdnom, nedal som na ucet ani cent a momentalne v tejto chvili mam 8.18 dolara .ja som mal ''stastie" vyhral som totiz hned na druhy den slovensky freeroll a prva cena bolo 5 dolarov cize s tym sa uz lepsie zacina, samozrejem tadial bude viezt aj tvoja cesta pretoze inak peniaze z 0 nedostanes len freerollom.. a na otazku za kolko by sa dalo tych 50 dolarov nahrat je tazko odpovedat, zalezi na tom aky si hrac, ci hras agresivne alebo skor cakas na dobre karty a hras opatrne, to sa neda povedat za kolko sa to da nahrat. typoval by som tak 1-2 mesiace, najtazsie je z tej 0 nahrat aspon nejaky ten dolarik a najlahsie toje ked uz mas apson tych 25 dolarov vtedy by to slo uz dorazit aj za den ale moc by som sa do toho nehrnul lebo mavnutim ruky prides o vsetko na com si pracoval .. GL
- Herotaro
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.