NL5-zahral som toto spravne?

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: NL5-zahral som toto spravne?

Odoslaťod Chlpo1989 01 Apr 2010 13:17

AjoPP1 napísal:Hm asi kartam ako AQo pripisujem prilis velku preflop value proti takymto tight hracom :( Urcite si z tejto handy vezmem ponaucenie :good:

Musis si uvedomit, proti akemu superovi hras. Keby mas staty mas to lahsie, pretoze vies zhruba presnu range.
Aku range by si mu prisudil PF na UTG?
Co chceme trafit s AQo na flope, aby sme mohli pokracovat?

Aky mame plan pokial bude cbetovat a mi nic netrafime? Callneme 1 street? Co ak pride A na turne a on bude dalej cbetovat? Foldneme TP? Preco som to potom calloval PF? Aby som ho foatoval na turne? Kolko ruk z jeho range bude cbetovat na random boarde a nebude cbetovat turn? Kolko % z jeho range nam tu ch/foldne na float? :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod AjoPP1 01 Apr 2010 13:32

Vdaka chLpo za tvoj cas :) Nabuduce sa pokusim premyslat o tychto veciach viac. Ked sme uz pri tych statoch, oplati sa ich mat na kazdom limite? A ktory mi odporucate, HM alebo pt3? Hravam prevazne na partypokri(sem tam na betfairi)
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 01 Apr 2010 13:41

AjoPP1 napísal:Nabuduce sa pokusim premyslat o tychto veciach viac.

O tomto treba premyslat stale, pri kazdom superovi a kazdej ruke.

AjoPP1 napísal:Ked sme uz pri tych statoch, oplati sa ich mat na kazdom limite?

Je tu urcite EV+. Ja som bez nich hral NL2 aj NL5 a teraz na NL10 si to neviem vynachvalit :) Urcite to zlepsi tvoju hru, pretoze uz po par rukach mas aku taku predstavu o superovi pricom bez nich musis nazbierat dost readov atd.

AjoPP1 napísal:A ktory mi odporucate, HM alebo pt3?

No najprv by som si vyskusal obidva.
HM je urcite lepsi, existuje 20 dnova trial verzia.
PT ma 60 dni trial.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Drobec37 01 Apr 2010 13:45

no ja som tiež hraval NL4 bez HM a da sa to grindit aj beztoho na vyššich limitoch ti to zachrani par penazi takže sa to oplati. A obidva soffty maju trialove verzie tak to treba vyskušat a kym to budeš skušat možno sa dostaneš na vyššie limity a budeš mat prachy na zakúpenie :gl:
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2010 15:06

Predstava, ze tam UTG raisuje 5% ruk je pomerne kruta. Vtedy to nie je idealne callovat - v takom pripade si calluj suited esa a PP :).

poldinhoo napísal:podla mna je to hrozne loose fold..

Wait .. nemyslis tight fold? Nejako som teraz confused .. :wizdo:

poldinhoo napísal:načo calluješ flop keď potom na suchej 2ke folduješ?

Chlpo1989 napísal:Ked si calloval flop, co zmenila 2 :heart: na turne?

V konkretnom pripade o superovi nevieme nic, takze tazko filozofovat.

Ale len taky detail .. samozrejme, ze aj suchy turn vie situaciu zmenit.

"Ked callujes flop, tak suchy turn nefolduj" by bol argument jedine vtedy, ked super automaticky 2barreluje a to nerobi zase tak vela hracov. Casto moze super betnut vselico, ale na takej tehle a pri velkom pote sa moze stat vselico:
1) horsi hrac si tam casto povie, ze pot je moc velky a ak bude bluffovat, tak jedine zlomok potu alebo checkne a ak checknes, tak autobluffne river
2) lepsi hraci si tam povie, ze to je zla 2barrelovacia karta a moc mu tam nefoldnes
3) este lepsi hrac si tam proti dobremu hracovi povie, ze je to zla 2barrelovacia karta a PRETO bude 2barrelovat :)

Len na zamyslenie. Ak to bolo jasne aj predtym, tak som iba rad :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Kominak 01 Apr 2010 18:01

ja by som sa k tej hande spytal, ci nieje lepsie vyskusat squeeze? Je to tight hrac a za nim bol jeden call. Mame poziciu a mozme pred flopom zistit silu jeho ruky. Ak foldne, je dost velka sanca, ze foldne aj hrac na MP. Ak nas 4betne, mozme zahodit. Videl som to tusim v par Yegonovych videach, ked s podobne silnou rukou takto squeezoval UTG regularov.
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod poldinhoo 01 Apr 2010 18:24

ojoooj..zas ta moja terminologia..sorry sorry
myslel som,že je to weak a nie loose.. :fish:
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod tucniak 02 Apr 2010 00:36

AjoPP1 napísal:...a myslel som si ze mozno len cbetuje lebo nic netrafil a na turne len checkne a na bet zlozi (toto vidavam velmi velmi casto) ...

ja len tak na okraj- k tomuto si uvedom, ze ak to niekto robi takto-co casto robi, tak ty vobec nepotrebujes mat AQ a TPTK, staci ti kupon do tesca a metro karta na ruke na to, aby si ho vyfoldoval:)..
ale zvacsa skor niekde ked ty si BTN a on je CO a ma sirsi range ako na UTG:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod AjoPP1 02 Apr 2010 12:38

tucniak napísal:
AjoPP1 napísal:...a myslel som si ze mozno len cbetuje lebo nic netrafil a na turne len checkne a na bet zlozi (toto vidavam velmi velmi casto) ...

ja len tak na okraj- k tomuto si uvedom, ze ak to niekto robi takto-co casto robi, tak ty vobec nepotrebujes mat AQ a TPTK, staci ti kupon do tesca a metro karta na ruke na to, aby si ho vyfoldoval:)..
ale zvacsa skor niekde ked ty si BTN a on je CO a ma sirsi range ako na UTG:)

Jo chapem ... Inak stiahol som si ten Holdem manager a trosku mi sice trvalo spojazdnit hud atd ale uz to pekne funguje, takze asi prva vec co si kupim ked mi to BR dovoli bude HM :Bravo:
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 02 Apr 2010 13:35

AjoPP1 napísal:prva vec co si kupim ked mi to BR dovoli bude HM

Kup verziu Small Stakes, je to o polovicu lacnejsie a da sa to neskor upgradnut na Full verziu.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!