Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
akurat som hral sng kvaldu na mFTOPS a vypadlo mi FTP
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
cash už idú ale turnaje a SNG sú stále stopnuté
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Chlpo1989 napísal:Ma niekto skusenosti s Full Tilt Store? Posielali ste si uz odtial nieco?
Druha vec je, ci sa mi niekedy nezidu tie FTP-cka. Chystam sa hravat len cash, ziadne turnaje.
nedávno som si odtial objednal ťažítko na karty, je písané síce že to ma trvať 5-6 týždňov no už po 2 som ho mal doma, ja som s nimi spokojný. predtým mi karty prišli cca za mesiac ale všetko v pohode žiadny problém.
- Puyol35
možno blbá otázka ale kde najdem nejaký button kde si môžem vybrať prachy??? cashier som prehladal komplet no niečo ako polať prachy na účet som nenašiel... vdaka
- Puyol35
Puyol35 napísal:možno blbá otázka ale kde najdem nejaký button kde si môžem vybrať prachy??? cashier som prehladal komplet no niečo ako polať prachy na účet som nenašiel... vdaka
cashout
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
withdrawal button
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
zdravim.. nainstaloval som si HM a fici ako ma ale FT sa mi nejak dobabral.. Ak hrajem a HM mam vypnuty tak je to ok.. Ale ak pocas hrania zapnem HM tak je to tiez v poho no ked vypnem Full tilt uz nezpnem.. musim ho odinstalovat a zas nainstalovat a fici dalej.. no ked znovu vypnem uz FT nezapnem neviete co s tym moze byt? dakujem..
- mirecXXX
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
musim sa zase zaregistrovat ak chcem tych 50 dolarov od full tilt aby som tam zadal ten referal code?? alebo to dostanem aj bez toho ked to spravim na moj terazjsi nick?? poradte prosim.. je tu niekto kto uz ziskal tych 50 dolarov z full tilt??
- Sedricek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Sedricek napísal:musim sa zase zaregistrovat ak chcem tych 50 dolarov od full tilt aby som tam zadal ten referal code?? alebo to dostanem aj bez toho ked to spravim na moj terazjsi nick?? poradte prosim.. je tu niekto kto uz ziskal tych 50 dolarov z full tilt??
Full Tilt dava 50USD?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Sedricek napísal:musim sa zase zaregistrovat ak chcem tych 50 dolarov od full tilt aby som tam zadal ten referal code?? alebo to dostanem aj bez toho ked to spravim na moj terazjsi nick?? poradte prosim.. je tu niekto kto uz ziskal tych 50 dolarov z full tilt??
Full Tilt dava 50USD?
Chlpac: myslim ze TEba sa to netyka, musis byt new plazer v ich herni regnes sa cez jednus tranku vlozis koc a mas 50$ free, aks a nemylim, volakedy som to vyuzil aj ja...
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.