Riddlah Chalange

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Chalange

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2010 20:28

Riddlah napísal:@JK

sorry nevsimol som si ze si mi napisal, popozeram na internete, ale to co cvicim na ruky je s casopisu muscle and fitness ci ze snad to nebudem uplne od veci :D

No to nemusi byt odveci, ale stiahni cez torrenty INSANITY, skus to a hned pochopis ten rozdiel :-D. Potom daj vediet! :gl:

EDIT: Dam hint INSANITY je zalozeny na principe Max Interval Training :evil:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 02 Apr 2010 18:23

som si pozrel na nete a vyzera to zaujimavo, a zacal som stahovat cez torrenty, akurat ze to ideee strasne pomaly, ale tak vyzera ze to stoji za to :P
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Apr 2010 18:55

Riddlah napísal:som si pozrel na nete a vyzera to zaujimavo, a zacal som stahovat cez torrenty, akurat ze to ideee strasne pomaly, ale tak vyzera ze to stoji za to :P

Super :)! Potom mi napis kolko minut z INSANITY si zvladol dat na prvy pokus. Som zvedavy :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod tucniak 03 Apr 2010 01:23

cele v pohodicke 8-) (odpozerat)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 03 Apr 2010 16:46

zatial my stiaholo akurat welcome guide a pise sa tam, ze pred zaciatkom tohto programu mam ist za lekarom ?
JK, Tucniak vy dvaja ste navstivili lekara ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod obivano 03 Apr 2010 16:52

Riddlah napísal:zatial my stiaholo akurat welcome guide a pise sa tam, ze pred zaciatkom tohto programu mam ist za lekarom ?

Oni chodia k lekarovi furt :lol2:
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Riddlah 03 Apr 2010 20:19

co by tolko robili u lekara ?:P:D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 03 Apr 2010 20:39

Riddlah napísal:zatial my stiaholo akurat welcome guide a pise sa tam, ze pred zaciatkom tohto programu mam ist za lekarom ?

Nie, nenavstivil som lekara. Aj ked to tam pisu, tak to nie je povinne, vies? :-D

To len v USA sa vela sudi, takze preto tam pisu, ze mas ist k lekarovi a taktiez mas prestat, ak citis slabost/nevolnost/atd, aby niekto neskolaboval a nezacal ich zalovat :).

Nemyslim si, ze ked pridem k lekarovi ako prerasteny slon a on ma uvidi , tak mi zakaze cvicit, lebo je to nezdrave a takto sa mu pacim :ROFL: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Riddlah 03 Apr 2010 20:49

jaj, chapem ja som si tiez hovoril, ze to tam pisu tak to tam pisu, ale potom na dalsej strane bolo napisane WE REALLY MEAN IT, tak si hovorim ze nieco na tom bude :D:D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 04 Apr 2010 11:42

takze prva casti INSANITY su stiahnute, tak sa do toho dam
dalsich 60dni bude pekelnych kedze sa budem musiet ucit vela na skusky
takisto co sa tyka fitka tak to nevynecham, len sa pokusim pozmenit trening, snad sa partak nebude hnevat,
takisto okrem insanity mam aj naplanovany bezecky trening podla knihy od Kaktusa o triatlone je to rozplanovane na 10 tyzdnov a ma zo mno nebezca spravit bezca schopneho behat 20minut, celkovo trening zabera asi len 25 minut kazdy druhy den

Zatial som si trochu pozeral insanity ze ci budem mat doma dost miesta a co vsetko mi treba a vyzera to naozaj dobre, uz sa na to tesim ako budem SWEAT :D SWEAT :D

takze uz si len potlacim plany na papier a hrrr sa na to, zajtra rano ma caka fit-test, mohol by som ho dat aj dnes, ale ked uz tam mam taky pekny kalendar ze od pondelka tak zacnem pondelok
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!