Riddlah Chalange
Re: Riddlah Chalange
bavite se o Insenity? Mate s tim nekdo zkusenosti? Ja si to stahnul minuly tyden a od zitrka zacinam hf
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:bavite se o Insenity? Mate s tim nekdo zkusenosti? Ja si to stahnul minuly tyden a od zitrka zacinam hf
Nene, rozpravame sa o "Insanity" . Tak ja mam mensie skusenosti s jeho inymi produktami. Insanity som iba pozeral a stacilo mi. Zacat to cvicit je totalna samovrazda, pokial clovek uz nie je v dost slusnej kondicii . Kazdopadne drzim palce - potom daj vediet ako si prezil prvy den .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:spax napísal:bavite se o Insenity? Mate s tim nekdo zkusenosti? Ja si to stahnul minuly tyden a od zitrka zacinam hf
....
Dík , nahodou, ja 9 let aktivne sportoval 6 dni v tydnu, tak snad jeste neco umim. Ikdyz od te doby ubehla spousta casu, spousta alkoholu prosla mym hrdlem, ale taky i cigaret a jinych latek wish me luck. (jak rikas, ze je to tak brutal, uvazuju, ze bych prvni lekci natocil na video )
-
spax napísal:jak rikas, ze je to tak brutal, uvazuju, ze bych prvni lekci natocil na video )
Tak ono nieco ako "prvni lekcie" tam nie je. Tie jednotlive treningy su rozplanovane na rozne dni a opakuje sa to . Ale radsej natoc na video nieco az po tyzdni. Mam pocit, ze tie prve dni budu plne potu, nadavok a placu .
-
dzejkej napísal:
Nene, rozpravame sa o "Insanity" . Tak ja mam mensie skusenosti s jeho inymi produktami. Insanity som iba pozeral a stacilo mi. Zacat to cvicit je totalna samovrazda, pokial clovek uz nie je v dost slusnej kondicii . Kazdopadne drzim palce - potom daj vediet ako si prezil prvy den .
to si mi nemal povedat skor nahodou ?:D ja som myslel ze tiez to robis, a o samovrazde si nic nehovoril
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
on prehani, dneska jsem se v gauci po obede podival na muj zitrejsi prvni den, z gauce to vypada celkem easy, uvidime zitra
-
Riddlah napísal:to si mi nemal povedat skor nahodou ?:D ja som myslel ze tiez to robis, a o samovrazde si nic nehovoril
Ja som nikde nepisal, ze to robim . Keby si cital Phat Phut blog, tak by si vedel, co prave teraz cvicim .
-
Phat Buck Blog citam, a cital som tam, ze si si daco kupil, a si dajake cudzie nazvy spominal, len som si nezapametal nazov, tak som si logicky dal do suvislosti ze to co som si nezapametal nazov je insanity
-
tak som si to pozrel este raz, a vidim, ze som si to trochu poplietol a podomyslal, a ked si pisal, ze ti mam dat vediet ze kolko dam z prveho testu, tak som myslel ze si to robil
-
na znamost sa dava ze fit-test som definitvne mrtvy skoncil na zemi po 15minutach, teda 15 minut celkoveho dokumentu, nejakych 6cvikov som zvladol z toho posledne dva boli akoze tak ze som spravil minimum opakovani a nevladal som sa pohnut
je to cista temnota ten insanity, a to bol len test
je to cista temnota ten insanity, a to bol len test
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.